Kriju se: Komšije Miljane i Marije Kulić otkrile šta rade odbegle zadrugarke!

Autor: Blic.rs

Zadruga

14.03.2019

15:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić pre dve večeri sa svojim dečkom Lazarom Čolićem Zolom pobegla je iz "Zadruge 2" ostavivši sina Željka, s kojim je nešto kasnije rijaliti napustila i njena majka Marija.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Pobegli iz "Zadruge 2"... Miljana i Zola

Miljana i Marija uputile su se u Niš gde od izlaska iz "Zadruge 2" provode vreme, a budući da se ne oglašavaju mnogi se pitaju šta se dešava iza visoke kapije porodične kuće Kulić.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Ne izlaze iz porodične kuće... Marija, Miljana i Siniša Kulić

A ovu dilemu razrešile su komšije koje tvrde da ni Marija, ali ni Miljana ne izlaze iz kuće:

- Miljana i Marija su u strogoj tajnosti došle u kuću, uopšte se ne pojavljuju na ulici. Čuje se plač bebe, a i one u dvorištu, ali ne žele ni sa kim da komuniciraju. Ne idu u prodavnicu, ne šetaju se sa Željkom, skrivene su iza visoke ograde porodičnog doma. Kao da se kriju od svih, niko od nas ih nije video još od napuštanja rijalitija - kaže komšija porodice Kulić.

Miljana se nakon izlaska iz "Zadruge 2" oglasila i zamolila svoje fanove za podršku i razumevanje, nakon čega se više nije oglašavala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mile

14.03.2019 16:33

Ako ih niko nije video onda i nisu tamo.