Željko Mitrović osudio napad Mikija Đuričića na Tomu Panića: Razmatra se o njegovoj diskvalifikaciji!

Autor:

Zadruga

14.03.2019

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Korisnici društvene mreže Tviter oštro su osudili napad Mikija Đuričića na Tomu Panića u rijalitiju "Zadruga 2", te traže momentalnu diskvalifikaciju za nasilnika od strane Željka Mitrovića!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Tuča Tome i Mikija...

- Jel te gospodine, jel postoji mogućnost da ona svinja iz Kupinova bude diskvalifikovana posle onog zverskog čina nad dečakom od 60 kilograma i to sa leđa? - napisao je izrevoltiran Tviteraš obrativši se direktno vlasniku produkcije i glavnom i odgovornom za rijaliti na televiziji sa nacionalnom frekvencijom.

Željko je priznao vernom gledaocu rijaliti programa, da žali, ali naglasio da zbog propusta radnika obezbeđenja, Miki nije kažnjen diskvalifikacijom. 

Foto: Printscreen/Twitter
Željko Mitrović razmišlja o Mikijevoj diskvalifikaciji...

- Na moju žalost, vi ste u pravu, ali smo kaznu ublažili zbog propusta naše bezbednosne strukture, ali u svakom slučaju još razmatramo diskvaliciju kao moguću meru - odgovorio mu je Mitrović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Dragana

14.03.2019 14:29

Uz duzno postovanje, ne znamo sta tu ima da se razmatra.

Odgovori 27 5
Žika

14.03.2019 14:33

Sve se plaše od njega. Čovek zavodi strahovladu sa batinama i pretnjama da će da lomi noge, ruke, glave....

Odgovori 28 4
SvetlanaP

15.03.2019 06:12

Najbolje diskvalifikujte Tomu Panica, zato sto vam je iznervirao vepra. Zato je Zadruga out... zbog dvostrukih arsina i umisljenih faca.