NOVI DETALJ IZ ZADRUGE: Psiholozi čitaju misli učesnicima!

Autor:

Zadruga

24.08.2017

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skoro sve je spremno za početak novog projekta televizije Pink, rijalitija "Zadruga", o kojem već mesec dana bruji ceo region!

Foto: Promo foto
Zadruga

Iako je u javnosti već otkriveno nekoliko detalja po čemu je ovaj rijaliti-šou do sada jedinstven u svetu, Srpski telegraf došao je do šokantnih saznanja o tome šta očekuje VIP učesnike koji se nađu unutra.

- Takmičare čeka pakao i opstaće samo najjači psihički igrači koji su spremni na gotovo sve! Najteže će igre produkcije podneti oni koji su u realnom životu naučili da im sve ide podmazano kao po loju. Ono što niko ne zna jeste da će se cela igra "Zadruge" odvijati na psihološkom nivou, a produkcija je otišla toliko daleko ispred svih da je učesnicima nabavila posebne naočare pomoću kojih će najstručniji psiholozi moći da čitaju njihove misli! Dakle, produkciju gotovo niko neće moći da prevari i nadmudri - otkriva naš izvor blizak Pinku.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Viktorija ulazi u Zadrugu

Učesnici će imati nedeljni džeparac, ali i toliko izazova u sklopu "Zadruge" da će jedino pametni i ekonomični moći da se snađu.

- Rijaliti-igrači dobiće po sedam hiljada dinara nedeljnog budžeta i sa tim novcem će morati pametno da raspolažu jer će od toga plaćati hranu i sve potrepštine, a pušači će morati da odvajaju i za cigarete. Ono što je takođe veoma interesantno jeste da će u sklopu ovog mini-grada postojati svi brojni izazovi kao u spoljnom svetu - prodavnica opremljena gotovo svom robom, uključujući i štampu, koja će biti veoma skupa, zatim butik, pijacu, kafić, klub, ali i kockarnicu. Ako je neko navikao dosta da troši, a mnogi od njih jesu, onda će biti veliki problem kako će čitavu nedelju da opstanu sa 7.000 dinara - tvrde naši sagovornici.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Saška Karan ulazi u Zadrugu

Ono što će donekle biti olakšavajuća okolnost jeste to što će postojati načini da se zaradi dodatni novac, ali će za to biti potrebna maksimalna koncentrisanost na igru i loše namere drugih učesnika "Zadruge".

Čelnici Pinka sagradili su gotovo čitav grad u kojem će boraviti trideset dvoje poznatih takmičara, zbog čega će "Zadruga", po svemu sudeći, moći da se nazove najvećim rijalitijem svih vremena.

- Samo za potrebe izgradnje impozantnog kompleksa u kojem će biti sniman rijaliti stiglo je devet šlepera raznih rekvizita i delova scenografije, kao i neverovatnih milion litara morske vode. Tim eksperata iz Holivuda radi danonoćno sa stalnom postavom Pinkovih ljudi, njih čak 1.500 je angažovano da sve krene po zamisli Mitrovića 6. septembra, kako je i planirano - završava naš sagovornik, a za kraj dodaje da je saznao još jedan šokantan detalj vezan za pravila u "Zadruzi":

RepublikaFoto: Promo foto
Uskoro na malim ekranima

- Čuo sam da će razgovor sa najmilijima biti dozvoljen, ali će koštati petnaest hiljada dinara, tako da ih očekuje pravi "Trumanov šou" što se scenografije tiče, ali i najveći psihološki triler kada se pravila igre uzmu u obzir.

Podsećanja radi, neki od igrača ovog spektakularnog rijalitija biće Soraja Vučelić, Sonja Vuksanović, Nada Obrić, Merima Njegomir, Lepi Mića, Viktorija, Zoran Marjanović, Cana Fontana, Željko Simić i mnogi drugi.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading