Tajna večera organizovana van Zadruge: Neće mu biti dobro kada bude saznao!

Autor: pink.rs, Republika

Zadruga

13.03.2019

13:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Višnja Petrović nedavno je napustila "Zadrugu 2", a šira javnost bila je oduševljena njenom harizmom, a na račun njenog ponašanja i izgleda dobila je veliki broj komplimenata i pohvala.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Višnja Petrović...

Višnja je veliku pažnju javnosti privukla kada je započela prijateljstvo sa Aleksom Savićem. Iako je poznato da je on preferirao druženja sa muškarcima, svi su primetili koliko je Aleksa bio naklonjen njoj.

- On je osoba koja ima dobru dušu, s tim što Aleksa ima neke svoje zadrške u ponašanju. Pažljiv je, gleda da li će nekoga uvrediti, ali mnogo često se desi da vidimo neku njegovu drugu stranu karaktera. Ja se nadam da neće pući do kraja pošto je ostalo još četiri meseca. Ja sam zamolila i njega i Savu, ne leži njima to iako imaju tu žustru stranu. Aleksa je nezainteresovan za ukućane, on je karijerista i znam da je unutra ušao da ostvari samo jedan cilj. Oduvek je sanjao da bude poznati pevač. Ima ogroman talenat koji treba da iskoristi. Dosta se suzdržava u svom ponašanju - bila je iskrena Višnja.

RepublikaFoto: Prntscrin
Aleksa Savić...

Petrovićeva je na samom ulasku u Belu kuću istakla da je u srećnoj vezi, a posle spekulacija da je na Savića bacila oko, zadrugarka je priznala nešto što će šokirati sve. Ona je otkrila da su je Aleksini roditelji pozvali na večeru na koju je rado otišla, pa progovorila i o njegovoj devojci Mini.

- Prvi put kad sam izašla, moj dečko je poludeo. Nerviralo ga je što nisam dobila šansu da objasnim neke stvari. Nije mi zamerio ni na čemu. Pitali su me šta mi je rekao za Aleksu, rekao mi je samo da ga mnogo pozdravim. Bila sam kod Aleksine porodice, pozvana sam na večeru. Nije bila devojka, njegova porodica ma je pozvala. Njegovu devojku sam kontaktirala, prenela sam sve šta mi je Aleksa rekao i to je to - rekla je Višnja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Đurđe

14.03.2019 18:40

To je bila prijateljska večera.