(VIDEO) Poslednji razgovor Miljane, Marije i Zole pred bekstvo iz rijalitija: Otkriveno koliki su honorar imali Kulićeva i Čolić!

Autor:

Zadruga

13.03.2019

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola pobegli su iz rijalitija "Zadruga 2" preključe i zbog toga moraju da plate televiziji Pink po 50.000 evra, a sada je isplivao njihov razgovor posle koga su napustili velelepno imanje!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola

Miljana: Ponizili su me najgore moguće, skinuli su mi 8.000 evra, zbog čega sam došla 

Marija:  I jesam ti rekla da ne ideš u proglam, jesam li ti rekla da ne ideš pred kamere, da sediš ovde, gde te ne snimaju dok te ne izbace.

Zola: Ništa joj ne fali.

Miljana: On misli da se zaista plaća kazna od 50.000 evra, ako pobegneš. On je bolestan.

RepublikaFoto: printscreen/daily motion
Marija Kulić

Marija Miljani: Tebe su već kaznili sa 4 honorara. Nemaš razloga da sediš tamo više. Zoli je jedan honorar tvoj jedan dan.

Nakon ovog razgovora koji se vodio u posebnoj kući u kojoj su živeli Marija, Miljana, Željko i dadilja, ljubavni par je napustio "Imaginarijum".

A, ono što su otkrili tokom poslednje konverzacije u rijalitiju  jeste da je Miljana imala u "Zadruzi 2" sedmična primanja od 2000 evra, dok je Zolin honorar iznosio oko 300 evra.

Poslušajte ceo razgovor u videu ispod:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Mišo

13.03.2019 12:03

I posle toga kamere stale. Dok nisu pobegli kroz svoj tajni prolaz. Kada su pobegli, kamere opet počele da snimaju.

Odgovori 21 0
psihijatar

13.03.2019 14:50

8000€ mesečno???? Malo manje od moje cele godišnje plate sa medicinskim fakultetom, specijalizacijom i titulom redovnog profesora??? Srbijoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Odgovori 15 1