Psihopata želi da ubije Lunu!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na adresu produkcije rijalitija "Zadruga 2" stiglo je anonimno pismo u kome su učesnici ovog programa upućene pretnje smrću. Naime, kako Rijaliti saznaje, baš na Lunin rođendan, koji je proslavila prošle nedelje, pored mnogo pisama podrške i čestitki, stigla je stravična pretnja smrću.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Luna Đogani

- Produkcija svaku pošiljku ili pismo koje stigne na njen račun detaljno analizira, a kada je stigla sumnjiva koverta, odmah su pretpostavili da nešto nije u redu. Koverta je bila crna i adresirana na Lunu Đogani, a ono što je odmah ukazivalo da je u pitanju anonimno pismo jeste što su slova bila odštampana - uverava dobro obavešteni izvor i otkriva detalje misterioznog pisma.

Deo iz pisma: Ti si zaslužila da goriš u paklu. Uživaću dok budem gledao kako okončavaš svoj mali bedni život

 

- Budući da se produkcija maksimalno trudi da se takmičari ne uzbuđuju zbog stvari koje se dešavaju u spoljnom svetu, odlučeno je da se pismo otvori kako bi se procenilo da li je prihvatljivo da ga Luna pročita. Upravo tada je usledio haos, koji je sve ostavio u šoku - ističe naš sagovornik i kaže da je u pismu upućena direktna pretnja blogerki.

- "Ovo je tvoj poslednji rođendan koji ćeš proslaviti. Više se nikada nećeš smejati niti biti zaljubljena. Ti si zaslužila da goriš u paklu, a uskoro ćeš tamo i završiti. Nisi zaslužila da živiš, a ja ću ti presuditi kada se budeš najmanje nadala. Ipak, biću korektan i otkriću ti da će to biti vrlo brzo. Platićeš za sve svoje grehe i nemoralno ponašanje. Mnoge si zavila u crno i došao je red da patiš. Uživaću dok budem gledao kako okončavaš svoj mali bedni život. Ipak, mnogi će odahnuti kada te više ne bude bilo", stoji u pismu - uverava naš izvor i ističe da su čelnici produkcije odlučili da preduzmu mere zbog ovih pretnji.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Luna Đogani

- Niko nije ostao imun na ove jezive pretnje. Luni su i ranije stizale razne poruke, ali nikada se nije dogodilo da joj neko preti ubistvom. Biće pokrenut postupak kako bi se utvrdilo ko stoji iza monstruoznog pisma, a svi u produkciji su saglasni da je najbolje da Đoganijeva nikada i ne sazna za ovu pretnju - uverava izvor Rijalitija i ističe da se pretpostavlja da iza pisma stoji neki fan nekoga od takmičara sa kojim Luna nije u najboljim odnosima.

- Produkciji se redovno javljaju fanovi koji svakodnevno prate rijaliti i koji vrlo srčano proživljavaju svaku situaciju u ovom programu. Svi su saglasni da iza ovog pisma stoji neki fanatični fan nekog učesnika sa kojim Luna nije u najboljim odnosima. Međutim, to posebno i zabrinjava, jer su takvi ljudi spremni na sve - zaključuje naš izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Lidija

12.03.2019 11:32

Ne pravite zrtvu od nje.I Kija i Sloba su jos gore poruke dobijali.

Odgovori 43 17
Jeca

12.03.2019 11:42

Ima pretnji sa svih strana. Dole pretnje!

Odgovori 40 2
Oharaska

12.03.2019 13:05

Malo kao da zatalasate pa da krene prodaja *knjige*.......ne biva to, mogu samo da krenu najavljene tužbe!

Odgovori 30 10
Maja

12.03.2019 19:15

Fanaticima je mesto u zatvoru

Odgovori 16 1