Nadežda abortirala Mikijevo dete!

Autor:

Zadruga

12.03.2019

10:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Nadežda Biljić i učesnica rijalitija "Zadruga 2" abortirala je bebu koja je začeta u njenoj ljubavnoj vezi sa pčelarom Mikijem Đuričićem.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Nadežda Biljić i Miki Đuričić

Naime, kako Rijaliti saznaje, Biljićka je otišla u strogoj tajnosti na kiretažu nakon tri meseca trudnoće, a ni sam Đuričić nije znao da je Nadežda u drugom stanju.

 Nadežda: Napunio me je na kvarno! Samo laže da ne može da ima decu

- Nadežda je nakon prve sezone rijalitija "Zadruga" ostala u odličnim odnosima sa Mikijem. Iako su javno raskinuli posle seksa u štali o kome je pričala čitava Srbija, Miki i Nadežda su nastavili da vode ljubav bez obaveza. Kada je izašao iz rijalitija, Miki je postao čest gost u Nadeždinoj kući, ali i ona je išla u Kupinovo kod njega. Ipak, iako nisu planirali, Nadežda je zatrudnela - počinje priču za naš magazin dobro obavešteni izvor i otkriva detalje Biljićkine kratke trudnoće.

- Nadežda je mislila da je Miki sterilan i nikada nije želela da koriste zaštitu. Međutim, ciklus joj je kasnio više od nedelju dana, a kada je uradila test, imala je šta i da vidi. Bio je to pozitivan test! Međutim, Biljićka je pomislila da je u pitanju greška, pa je otišla i u ambulantu da izvadi krv, a onda je usledio šok. Test krvi je takođe pokazao da je trudna, a Biljićka je odmah znala da će abortirati - ističe naš sagovornik i uverava da je pevačica potom odlučila da odmah zakaže kiretažu.

- Nadežda je znala da je to dete Mikijevo jer je samo sa njim vodila ljubav. Poverila se samo najboljoj drugarici i zamolila je da ode sa njom na abortus. Devojka je prihvatila i sve vreme je bila uz Biljićku. Iako joj je drugarica savetovala da javi Mikiju jer je ipak on otac, Nadežda nije želela ni da čuje. Biljićka je samo ponavljala: Napunio me je na kvarno! Samo laže da ne može da ima decu, to mu je fora. Ne želim tu bebu" - uverava naš sagovornik i ističe da se Nadežda nakon abortusa osećala loše mesecima.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Nadežda Biljić

- Biljićki je taman krenula karijera uzlaznom putanjom, a onda je zbog svega što je doživela bila primorana da pauzira. Abortus ju je uništio, a Mikiju je rekla da je našla dečka i da više nema potrebe da se "druže". Danima nije ustajala iz kreveta i preispitivala je sebe. Shvatila je da joj na pragu tridesetih nije potrebno da ima seks bez obaveza i da je došlo vreme da se uozbilji. Nakon što je prekinula sa nastupima zbog situacije u kojoj se našla, ušla je u rijaliti kako bi prebolela težak period i pokušala opet da dospe u žižu javnosti - ističe izvor i konstatuje da se Nadežda sada plaši da neće moći da zatrudni.

- Biljićka je mnogo čitala o posledicama abortusa i jasno joj je da postoji šansa da više nikada neće moći da bude u drugom stanju. Ipak, ne kaje se što je abortirala jer je sigurna da bi joj to dete bilo samo teret - zaključio je izvor blizak pevačici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Vaso

12.03.2019 11:48

Tek sada se setili da je bila "trudna".

Odgovori 24 0
Žile

12.03.2019 12:23

@Vaso - A da li je i Miki bio trudan?

Odgovori 17 0
Đurđe

12.03.2019 13:22

@Žile - Miki se trudio. Baš se trudio. I bio je trudan i umoran.

Odgovori 10 0