Adam i Moskva raskinuli: Nataša Đoganija prevarila sa njim!

Autor: pink.rs

Zadruga

12.03.2019

10:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši učesnici "Zadruge 2" Nataša Moskva i Adam Đogani započeli su svoju ljubavnu priču pred kamerama ovog šou programa. Nakon što su oboje napustili Belu kuću, oni su nastavili vezu napolju, ali nažalost, to nije potrajalo.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Adam Đogani i Nataša Moskva

Moskva i Adam su danas raskinuli i to, kako Đogani tvrdi, zbog neverstva zanosne bivše zadrugarke.

On je za portal Pink.rs, otkrio detalje ovog raskida, te je objasnio da ga je Moskva prevarila sa dečkom sa kojim je bila pre ulaska u "Zadrugu".

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Nataša Moskva

- Baš mi je krivo, ja sam se zaljubio, ali preko takvih laži i prevara ne mogu da pređem. Prevarila me je i to sa... Ne želim da pričam. Ne, nije poznat javnosti. Ta veza njena se vuče od pre "Zadruge" tako da ju je sad samo nastavila. Povredile su me danas njene poruke. Poslala mi je "Ma to je samo zbog novina, to je zbog rijalitija, sve slike". Izgoreo sam. Jutros je stigla u Beograd, nije sletela iz Hrvatske, sletela je iz Ženeve - rekao je Adam.

Podsetimo, Moskva se nije oglašavala povodom ovog raskida, već je samo kratko na svom Instagram profilu poručila da joj je mnogo teško.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Vaso

12.03.2019 11:51

Moskva ga prevarila sa drugim pa joj teško. Šta joj teško?

Odgovori 14 0
Vaso

12.03.2019 12:00

Moskva se igrala sa Ademom kao sa dečkićem.

Odgovori 14 0
Vaso

12.03.2019 12:06

To se i očekivalo.

Odgovori 13 0