(VIDEO) Pokupio sam je sa ulice: Lazara bivša devojka opljačkala dok je bio u "Zadruzi"!

Autor:

Zadruga

12.03.2019

09:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lazaru Jeremiću nije uspeo da izvrši zadatak koji mu je dala produkcija, a to je da do srede niko ne sazna da se nalazi u "Zadruzi"!

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
lazar Jeremić

Nakon burne noći na velelepnom imanju, Lazar se tokom jutarnjih sati požalio Radi Vasić i Ljubi Pantović. U emisiji ,"Izbacivanje", Lazaru se pojavio kao podrška blizak prijatelj, dok su ga u publici bodrili majka i brat, koji su mu preneli informaciju da mu je bivša devojka uzela novac, laptop, telefon, kao i papir sa svim šiframa od sruštvenih mreža.

- Ja sam njoj bio tu kad joj je bilo najteže. Ona je bila na ulici, ja sam je odatle pokupio i baš sam prs'o, baš mi je haos u glavi. Ja nemam nijedan problem u životu i sad se ovo desilo. Pozivom bih možda nešto mogoa da rešim, ali je pitanje da li će smeti da se javi na poziv. Nije mi ni do čega. BUrazer u prolazu mi je rekao dok sam silazio sa bine da mi je uzela sve i telefon i otišla - ispričao je potresen Lazar.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Lazar se jada Radi...

- Imam taj problem, ta bivša jedna devojka, uzela mi pare, telefon, laptop, šifre od fejsbuka i svega. Samo mi je to u glavi, samo kad bih to mogao da rešim, ali videću - ispričao je Jeremić

Nakon što se požalio zadrugarkama, Lazar je nastavio da šeta po velelepnom imanju, sav uzrujan i besan na sebe, pa je pričao sam sa sobom.

- Šta sam ja Bogu zgrešio, ništa loše nisam uradio, bio sam tu za nju. Kao krpu sam je vukao, neka joj ide na čast i na duši. Koji sam njoj k*rac ostavio sve to? Pored rođenog brata, ostavljam njoj i šifre i sve. Glup sam kao noć! Verujem ja ženi! Bože, Bože, kakva sam ja dijabola. Verujem ženi koju sam pokupio sa ulice - pričao je Jera dok je šetao po imanju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Mišo

12.03.2019 11:57

Ostavio sve svoje stvari devojci sa ulice. U Zadruzi menjao devojke. I šta je očekivao?

Odgovori 16 0
Lenny

12.03.2019 14:44

Ona ga je i finansirala...Lazar laze sve kad zine...tako je i na pitanje novinara lagao...ide na pricu zbog glasanja...tip dosadan,shlihtara