Kakav šok: Učesnik Zadruge 2 otkrio privatne detalje o roditeljima Saše Kovačevića!

Autor:

Zadruga

10.03.2019

12:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnici rijalitija "Zadruga 2" povremeno zaborave na kamere pa otkriju nešto što ne bi smeli, a možda se samo pretvaraju da ne vide da ih snimaju kako bi u javnost pustili nešto intrigantno. Jedna od takvih situacija zasigurno je ona koju je danas stvorio Pavle Jovanović koji je otkrio detalje iz života pevača Saše Kovačevića.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Tvrdi da je prijatelj Saše Kovačevića... Pavle Jovanović

Naime, Pavle je u razgovoru s Miljanom otkrio da su roditelji Saše Kovačevića rastavljeni, što je šokiralo i Kulićevu, ali i sve koji su ovo slušali:

Foto: youtube.com/AmiG Show
Ne voli da priča o privatnom životu... Saša
RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miljana bila u šoku...

- Taj porodični stan iznajmljuju. Imaju penthaus na vrhu zgrade, mama im živi na četvrtom spratu u istoj zgradi.Tata se razišao od mame, ne žive više zajedno. Milan se razišao od Dragane, ima dve godine. On živi na drugoj lokaciji - priznao je Pavle Miljani, dok ga je ona začuđeno gledala.

Ovu informaciju, kako je sam otkrio, Jovanović zna jer je dobar prijatelj s pevčem, a budući da Kovačević ne govori nikada o svom privatnom životu ovo je bilo iznenađenje za sve.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Đurđe

10.03.2019 13:52

Zašto iznosi tudje intimne stvari? Da pokaže kako on zna sve o nekim VIP ličnostima.

Odgovori 11 0