Davidova majka preplašena: Brinem za život svog sina!

Autor: Blic.rs

Zadruga

08.03.2019

11:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada je Biljana, majka popularnog rijalti učesnika Davida Dragojevića pogledala snimak na kom se vidi kako Miljana Kulić baca šolju u njegovom pravcu i povređuje ga, izbezumila se.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Zabrinuta za sina...

Davidova majka se oglasila i prokomentarisala činjenicu da je Kulićeva povredila njenog sina, kao i Lazara Jeremića koji je završio i na ušivanju.

- Bila sam na poslu kad se to emitovalo. Poslali su mi prijatelji kasnije da vidim o čemu se radi. Užasnuta sam bila onim što sam videla jer mi je neko povredio dete. To zaslužuje kaznu i u rijalitiju i u običnom životu. David može da je tuži kad izađe. Sad još više brinem za njega. Aleksandra Subotić je ispala zbog šamara, a Miljana udara i bije ljude i nije sankcionisana. Sad je povredila Davida i Lazara. Pitam se ko je sledeći? - rekla je Biljana.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Gađala ga šoljom u glavu...

Podsetimo, u sredu uveče, Miljana Kulić je u napadu besa gađala šoljom David Dragojevića i pogodila njega i Lazara nanevši im povrede u predelu glave.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Boro

08.03.2019 12:00

Da brine o životu svog sina ne bi držala u svojoj kući njegovu bivšu i njeno dete. I ne bi govorila ružno o sadašnjoj devojci svog sina. Bilja Bljak.

Odgovori 24 5
Mišo

08.03.2019 12:18

Biljana oterala jednog sina a sada preduzima sve da otera i drugog sina. Tako majke ne rade.

Odgovori 25 5
Mika

09.03.2019 07:04

Treba da brine šta će Aleksandra da mu priredi kada bude izašao.

Odgovori 10 1