Luna danas slavi rođendan, a ovako joj je Anabela čestitala!

Autor:

Zadruga

08.03.2019

09:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnica rijalitija "Zadruga 2" Luna Đogani danas slavi 23. rođendan, a prva joj je sinoć čestitala majka Anabela Atijas koje je objavila veoma emotivnu poruku.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Čestitala sebi ćerkin rođendan... Anabela

Anabela se oglasila, čestitala ćerki rođendan, ali i svim damama 8. mart:

- Srećan mi dan kada sam tebe rodila, ljubavi moja... I svima onima koji ga slave danas...ljubav za vas. I, naravno srećan Dan žena, drage moje dame, ne trebaju vama heroji, jer vi to već jeste! - napisala je Anabela uz ilustraciju na kojoj stoji poruka: "Uvek ću biti tu za tebe".

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Danas slavi rođendan... Luna Đogani
RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Gagi je dugačkom porukom čestitao ćerki rođendan...

A i Gagi je čestitao Luni rođendan podužom porukom:

- Draga Lunči, dan kada si se rodila za mene je bio poseban. Tada sam se ja rodio ponovo. Ti si moja prva i najveća ljubav, od trenutka kad sam te prvi put video i uzeo u naručje, kad sam postao tata jedne princeze. Priznajem, tada sam osećao i strah, pomalo sam se pribojavao uloge tate, jer ta uloga se ne uči pre rođenja deteta, već se razvija s vremenom provedenim uz svog anđela. Znam, nekada sam i grešio, ali davao sam ti svu ljubav koju sam u sebi imao. Ti si smisao mog života, moja snaga, ali u isto vreme i moja najveća slabost. Ponekad nisam umeo da bez straha i strepnje gledam kako rasteš i kako sazrevaš. Uvek sam pokušavao da te zaštitim od svega, ali svi znamo da to nije uvek bilo moguće. Ponekad u životu moramo da udarimo glavom u zid, da kroz bol naučimo neke važne životne lekcije. I ti bivaš sve jača, i od tog zida i od svih barijera koje su oko tebe postavljane. Za mene ti si oličenje istine, hrabrosti i istrajnosti. Ti si dokaz da čovek može ostati dosledan sebi, svojim ubeđenjima, svojoj duši u svim okolnostima. Ti si ljubav. Znaš, nikada ti nisam rekao koliko su me zapravo bolele tvoje suze i ponori u koje si padala i nikada nisam, i neću moći, da ti opišem koliko sam na tebe ponosan što si pobedila demone iz prošlosti i vratila se sebi. Nedostaješ mi mnogo! Ti si deo moje duše, onaj uzdah što mi se otme iz grudi kad te vidim srećnu i nasmejanu. Tvoj osmeh je spas i putokaz. Zato se smej, samo se smej, i voli onako kako ti to umeš i znaš. Tvoja sreća je moja misija. Lepo vas je gledati srećne i nasmejane - napisao je Gagi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Boro

08.03.2019 12:02

Švalerki Luni srecan rodjendan i pitanje: -Kada će da se izvini Slobi i Kiji zato što im je rasturila brak? I kada će da se pokaje za svoj greh?

Odgovori 20 0
Mišo

08.03.2019 12:16

Stare slike od pre 5 godina da bi Anabelka izgledala mladje.

Odgovori 20 0
Katarina

09.03.2019 09:56

Anabelica poslala svog roba da za nju zaradjuje novce.