Sramno neznanje: Gagi Đogani poželeo brz oporavak deci sa posebnim potrebama!

Autor:

Zadruga

08.03.2019

08:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Denser Gagi Đogani poznat je kao neko ko često pravi lapsuse, ali ovoga puta pokazao je blamantno neznanje budući da je deci sa posebnim potrebama koja su njegovoj ćerki Luni za rođendan poslali poklone, poželeo brzo ozdravljenje.

Foto: youtube.com/AmiG Show
Kakvo neznanje... Gagi Đogani

Đogani se oglasio porukom u kojoj se kulturno zahvalio na poklonima, međutim napravio je lapsusu koji bi neko mogao da shvati kao uvredu budući da deca sa posebnim potrebama ne mogu da se oporave:

- Zahvaljujemo od srca Udruženju dece sa posebnim potrebama na nesebičnoj ljubavi prema našoj Luni. Svaki poklon nam je veoma drag, neizmerna je, deco, vaša ljubav. Želimo vam brz oporavak i svu sreću ovog sveta. Voli vas Lunini tata, mama sa sestrama i porodicom i sa svima ko voli našu Lunu? Veliko hvala - napisao je Gagi pored nekoliko fotografija na kojima su bili peškiri, nakit, plišane igračke i razne sitnice sa Luninim likom.

Foto: instagram.com/gagidjogani
Lupio pa ostao živ...
RepublikaFoto: instagram.com/gagidjogani
Hteo da se zahvali, pa napravio lapsus... Luna i Gagi

Gagi verovatno nije znao da deca sa posebnim potrebama ne mogu da ozdrave i zasigurno je imao najbolju nameru, ali je iz neznanja napisao nešto što bi moglo biti uvredljivo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Boro

08.03.2019 09:23

Ko brine o toj deci? Ne brine dobro. Treba da kaže toj deci da poklone šalju uspešnim sportistima, glumcima, učenicima koji osvajaju medalje u takmičenjima u znanju i drugim uspešnim u svom poslu. A ne bubuljičavoj švalerki , Luni koja pokazuje svoj nemoral, golotinju i nekulturno ponašanje i histerisanje.

Odgovori 15 3
Milica

08.03.2019 11:24

Ko vaspitava tu decu da šalju poklon nemoralnoj švalerki?

Odgovori 14 3