Vapaj Miljaninog oca: Ona će ubiti bebu u rijalitiju!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnica rijalitija "Zadruga 2" Miljana Kulić je preksinoć doživela nervni slom, nakon čega je teglom gađala i povredila Davida Dragojevića, da bi potom pokušala sebi da oduzme život.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Otac zabrinut... Siniša i Miljana

Srpski telegraf je stupio u kontakt sa Miljaninim ocem Sinišom Kulićem, koji je izrazio izuzetnu zabrinutost zbog ćerkinog psihičkog stanja, a kako je istakao, najviše se plaši da njegova ćerka ne naudi njegovom unuku Željku.

- Zbog Miljaninog ponašanja i meni se slošilo, verujte mi da ne mogu da spavam jer me more brige. Miljana je totalno prolupala, zaista je potpuno izgubila kompas. Najviše se plašim da ne naudi bebi! Jadan moj unuk, tako je mali, a izložen je velikoj opasnosti - počinje priču za naš list gospodin Kulić i uverava da ne vidi izlaz iz situacije u kojoj se nalazi njegova naslednica.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Pokušala da prereže vene... Miljana

- Kada je Miljana napustila rijaliti, a potom se opet vratila u Imaginarijum, mislio sam da je došla sebi i da se opametila. Međutim, njoj je zaista potrebna stručna pomoć jer je opet nastavila da se ponaša neuračunljivo. Jedno vreme sam mislio da pravi incidente zbog šou-programa i kako bi bila u centru pažnje, ali sada sam siguran da je skrenula - konstatuje Siniša i ističe da mu u nekim momentima dok gleda ćerku pada na pamet da i sam zatraži od produkcije da uđe i rijaliti.

Zadrugarkin otac se plaši za bezbednost unuka jer je temperamentna Nišlijka doživela nervni slom i pokušala da naudi sebi

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ni Marija više ne može da izdrži...

- Iako se moja žena trudi da smiri Miljanu, njoj to ne uspeva. Iskreno, plašim se da ne oboli nervirajući se zbog nje. Kada gledam koliko se muči, dođe mi da pozovem produkciju i kažem im da me uvedu unutra kako bih smirio ćerku. Ne znam više šta da radim, ali znam da ovako više ne može. Zbog Miljane ćemo svi završiti u ludnici. Siguran sam da ona narednih godina ne bi trebalo da učestvuje u rijaliti-programima. Ona je kao u nekom eksperimentu, čitav život je provela tamo. Prva je trudnica u rijalitiju, a sada je i moj unuk prva rijaliti-beba. To nije normalno - ističe Nišlija i otkriva da je ćerkama Tijani i Ani zabranio da gledaju rijaliti u kojem im učestvuje sestra.

Siniša: Jadan moj unuk, tako je mali, a izložen velikoj opasnosti! Moja žena se trudi da smiri Miljanu, ali joj to ne uspeva

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Uplašeni za Miljanu... Siniša i Marija

- Tijanu i Anu sam distancirao od te priče. One žive svoj život i, hvala bogu, ne gledaju rijalitije. Ako je Miljana krenula pogrešnim putem, neću dozvoliti da i one naprave istu grešku - zaključio je gospodin Kulić za naš list.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Boro

08.03.2019 09:14

Siniša je u pravu. Opasnost postoji.

Odgovori 13 1
Milica

08.03.2019 11:30

Kada bi dete zaplakalo u toku noći ne može se predvideti šta bi Miljana uradila.

Odgovori 13 0