(VIDEO) Jezive scene! Nadežda naručila Mikijevo ubistvo uživo u emisiji: A onda je on skočio nju da ubije!

Autor:

Zadruga

07.03.2019

09:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nadežda Biljić, koja je bila u vezi sa Mikijem Đuričićem i njihov seks gledala je cela Srbija, vratila se u rijaliti i zapretila smržu bivšem ljubavniku koji je sada u vezi sa udatom Suzanom Perović.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Nadežda Biljić...

Posle žučne rasprave, kada ju je Miki zalio kafom, Biljićka je pozvala svoje drugare da se osvete Đuričiću. 

- Obraćam se mojim drugarima, bude li ovaj čovek posle rijalitija dočekao dan... Javno kažem, ovaj čovek je mrtav, i bukvalno i za mene - izrekla je opasne pretnje.

- Rekla sam Pavlu da ne treba da se kanali i da treba da bude šmeker i da kaže kao što sam ja, ustala i rekla da se Suzane stide njena deca. Mogu da budem kažnjena jer sam prenela ono što se piše iz spoljnog sveta - počela je da se pravda Nadežda. 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Počelo sve zbog Suzane...

- I dalje stojim da je perfidna k... - dodala je Nadežda, a onda se Miki upetljao i zatražio da se kazni honorarom kao i svi ostali. 

- Ja nemam honorar, jedi g*vna! Nisam ja ko ti da imam para na bacanje. Piše se napolju da ju se deca stide - nastavila je Nadežda, dok je Suzana zamolila da joj decu ne uzima u usta.  

- Možeš da pričaš šta hoćeš, ali decu ne smeš da mi uzimaš u usta. Bolje bi ti bilo da bude poslednji put - iznervirala se Perovićeva. 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miki pomahnitao poliva Nadeždu...

- Ti, možeš da mi po*ušiš ku*ac, majmune jedan. Ti si klošar koji nema ništa. Da bi bio sa ovom ženom, moraš da budeš ozbiljan šmeker - provocirala je Nadežda Mikija, koji joj je punu šolju kafe pljusnuo u lice. 

Obezbeđenje je odmah uletelo, odvuklo Nadeždu koja je prvo uhvatila tanjir i krenula na Mikija. 

- Stalno nas spominje, uzima u usta, dokle više - vikao je Miki. 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Nadežda van sebe besni i psuje...

- Za ovo ćeš mi da platiš debelo. Jebaću vas sve dok sam ovde, a rijaliti će se završiti - vikala je Biljićka dok ju je obezbeđenje držalo. 

- Biće neko bogalj, 10 godina robije! Ti ćeš nekoga da nazivaš k*rvom, pre podne se j*beš sa Čolakom, posle podne sa mnom - vikao je Miki, a onda je Nadežda odala najveću tajnu rijalitija. 

- Miki ima 120.000 evra honorara, odmah je 30.000 stavio kod sestre na račun kako bi se završila kuća. I on mi je našao da mi priča? Ne može me niko j*bati ni za milion - potpuno se izgubila Nadežda.   

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Aco

07.03.2019 09:59

Ako Miki ima toliki honorar Pink je poludeo.

Odgovori 28 0
Mišo

07.03.2019 16:00

Još mu honorar unapred isplatili. Svašta.

Odgovori 14 0
Mišo

07.03.2019 17:15

A badža Miki bi da Nadeždi polomi ruke i noge i učini je invalidom. Nasilnik iz Kupinova.

Odgovori 14 0