Marija Kulić u suzama pričala o Miljani: Ona ne može da nas napusti!

Autor:

Zadruga

06.03.2019

16:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Kulić gostovala je danas u emisiji radija "Amnezija" i tom prilikom govorila o sinoćnjem sukobu Mine Vrbaški i njene ćerke.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Marija besna jer Mina nije kažnjena...

Mariju je razbesnelo to što su mnogi, pa i njena ćerka, ranije bili kažnjavani zbog spominjanja dece, a da Mina koja je sada pričala o Željku nije dobila zatvorsku kaznu u okviru "Zadruge 2":

- Ne želim da ima nekog ko neće biti njen zaštitnik, ne mogu uvek samo ja da budem tu. Do sada su uvek kažnjavali spominjanje dece, Miljana je bila kažnjena sa 5 sati zatvora. Sinoć je devojčica sa uličarskim ponašanjem našla da spominje Željka i opsuje na najgori način. Moje mišljenje o Zoli se nije promenilo i neće se menjati sve dok bude takav. Koliko vidim, njegove želje za promenom su neostvarive. Gledaoci su čuli šta mi se ne dopada kod njega i to je to - rekla je Marija.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Ne prihvata Zolu i plaši se da im on ne odvede Miljanu... Marija Kulić i Lazar Čolić

Marija je tokom ovog gostovanja i zaplakala govoreći o tome zbog čega Miljana ne može da napusti nju i njenog supruga Sinišu i grad Niš u klom živi:

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Sve daju, Miljanu ne dalju... Kulići

- Miljana je meni i mom suprugu prva radost. Ona je osoba od koje se ne očekuje da nas napusti i ode u drugi grad. Ne znam da li on zaista tako želi, ali ja se nadam da ona to neće dozvoliti. Ona zna koliko smo vezani za nju, bez nje bi kuća bila pusta. Zna da nas naljuti, ali i da nas nasmeje. Periodi sa njom su prezanimljivi. Zna koliko ja volim Željka i on mi je centar sveta. Dete ima apsolutno sve uslove - rekla je Marija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Boro

06.03.2019 20:44

Svaka majka želi da joj deca žive u blizini roditelja.

Mika

07.03.2019 11:38

Miljana je ludo i slepo zaljubljena. Kad izadje, ode ona za Derventu.