(VIDEO) Maja izdržavala momka 3 godine!

Autor: pink.rs

Zadruga

03.03.2019

16:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je Stanija Dobrojević ispričala Maji Marinković u Rajskom vrtu koliko ju je potreslo što ju je Vladimir Tomović ostavio, ona je želela da sasluša i njene ljubavne probleme.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Maja Marinković

Maja je priznala Staniji da je imala dugu vezu sa dečkom koji je stariji tri godine od nje. Marinkovićeva je otkrila cimerki da je tog dečka mnogo volela, a onda je otkrila kakav je pakao proživljavala sa njim. 

- Ja u vezi nisam ljubomorna. Sa njim kada sam bila u vezi, našla sam nekoliko dokaza da posumnjam u nešto i onda sam postala ljubomorna. Nisam ga prevarila nijednom. Imali smo svađice, živeli smo zajedno. On ode, pa ga nema. Pri kraju je postalo mučenje. Kupovala sam sve što je bilo potrebno. Bukvalno smo ga izdržavali, dok je bio tamo gde je bio. Sve je palo na moja leđa. Mnogo sam ga volela. Ja sam uvek radila uveče, a on je tada bio sa društvom.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Maja Marinković

- Videla sam neke porukice, sve se otelo kontroli. Onda smo promenili nekoliko stanova. Prvenstveno smo raskinuli zbog svađa. Njegova mama ga je ostavila. On je živeo kod bake sa bratom. Njegova mama se onda pojavila, bila je ona na mojoj strani, ali sve se to otelo kontrli. Poslednji put smo se videli 22. maja. On je krenuo u loše društvo. Onda se nismo čuli dok ja nisam ušla ovde i objavila sliku i rekao mi da me voli - pričala je Maja, a onda nastavila:  

- Nikad nisam bila sebična iako sam jedinica, iako nemam majku, nadoknađeno mi je to kroz materijalne stvari. Bila sam tetkina i tatina mezimica. Radila sam kao hostesa, odradim svoje rezervacije, radim do tri i onda idem kući. Nikad nisam patila za momcima. Nikad frajere nisam gledala kroz materijalno. Ja sam ovog izdržavala tri godine - dodala je Marinkovićeva, dok ju je Stanija pomno slušala. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Duki

04.03.2019 11:23

Ravnopravnost.

Odgovori 12 0
Jelena

04.03.2019 19:19

Ona je bila u vezi i s nekim ozenjenim matorcem, pricala Staniji pre, a Lunu napada stalno, bas je dvolicna.