Gagi zapretio Đuričiću: Miki, ima da te šamaram pred kamerama!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miki Đuričić posvađao se preksinoć sa Lunom Đogani, pa joj je uputio salvu uvreda na račun prezimena njene porodice.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Gagi Đogani

Odmah smo pozvali Gagija Đoganija, blogerkinog oca, koji kaže da mu nije dobro zbog svega što je preksinoć gledao i da ne može da spava niti da normalno funkcioniše. A za Mikija, koji mu je vređao ćerku, pa i prezime njegove familije Đogani, imao je samo jednu poruku:

Miki: Luna, je*em te u usta! Pi*ka ti materina nepismena. Đoganijevi su najveći treš devedesetih

 

- Taj Miki bolje da se smiri, ako mu ja uđem tamo, neću ništa da ga pitam, neću da pričam sa njim, ima da ga išamaram pred svima. Ljudi, meni nije dobro, nisam spavao, ne mogu da spavam kada vidim šta rade mom detetu. Zamenio sam dan za noć. Zdravlje mi je narušeno - bilo je sve što je Gagi imao da kaže na temu svađe Mikija i Lune.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Miki Đuričić

Naime, pčelar iz Kupinova je u toku emisije gledanje snimaka ušao u žestoku raspravu sa modnom blogerkom. Nju je uvredilo to što je on primetio da ona nije srećna u vezi sa Markom Miljkovićem, oko čega je i nastala rasprava, koja je kulminirala u svađu i teške uvrede.

Miki: Očigledno je da postoji problem u vezi Marka i Lune. To je očigledno. To ne znači da se oni ne vole i ne sviđaju. Daleko od toga. Ja razumem Marka, razumem i Lunu. Mnogo su različiti. Kod njih ima strasti, strast postoji, ali nešto ne štima jer ne smeje se. Ne vidim da je srećna. Nešto tu ne štima. Ako niste srećni, džaba sve!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna Đogani

Luna: Ko kaže da mi nismo srećni? Mi trenutno imamo problem.

Miki: Da li neko vidi da je ova devojka srećna?

Luna: Trenutno imam problem u vezi. To je normalno.

Miki: Ženo, svakih nedelju dana imate problem, svađate se, raskidate i mirite se.

Luna: Je l' ja komentarišem tvoju vezu? Ostavi me na miru.

Miki: Hajde, plači malo! Pi*ka ti materina nepismena! Je*em te u usta! Nisam ti ružnu reč rekao. Kao da si od Karađorđevića, a ne od Đoganija densera. Upaši trenerku i đuskaj. Šta sam dočekao, da se s Đoganijevima raspravljam, najvećim trešom devedesetih. Kao da je Ledi Dajana, a ne polupismena modna blogerka.

Đuričić je zatim otišao iz Bele kuće sa Suzanom Perović kako bi se malo smirio. Luna je uplakana otišla kod Marka u krevet i zamerila mu što je nije branio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
profi muzičar

02.03.2019 05:50

"ugled" Džoganijevih se dovodi u pitanje....ej ?

Odgovori 27 0
mladja

02.03.2019 08:29

Luna bila ljuta na Mikija pa se svađala sa Markom

Odgovori 20 1
mladja

02.03.2019 08:35

Gagi svaki dan nešto izjavljuje kao da je u Zadruzi.

Odgovori 25 0
Milena Jovanovic

02.03.2019 14:22

Ovaj Dzogaj lupi pa ostane ziv nebi on smeo ni prici Mikiju, ko mu muci dete sta je sa ostalim devojkama sta je on sve za Marijanu pricao ima i ona roditelje kao da je Luna jedina u zadruzi koja ima mamu i tatu pa cim nesto njoj neko kaze oglasava se Gagi ili Anabela .

Odgovori 15 0