Sanjina veza sa Matorom je laž? Isplivala fotka koja otkriva sve!

Autor: Srbijadanas.com

Zadruga

28.02.2019

18:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sanja Stanković je u rijalitiju "Zadruga" našla svoju ljubav i ušla u vezu sa Jovanom Tomić Matorom.

RepublikaFoto: printscreen/instagram
Sanja i Matora...

Naime, spekulisalo se mnogo o tome da je sve samo rijaliti igra i da je Stankovićka iskoristila emocije Matore kako bi što duže ostala na velelepnom imanju Šimanovcima.

Nakon rijalitija njih dve su ostale u vezi, a sada su ušle zajedno i u "Zadrugu 2" radi lične promocije, ali nažalost njih dve stalno se sukobljavaju, a njihove svađe nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Nedavno se pojavila fotografija gde se Sanja nalazi pored dosta starijeg muškarca, sa kojim se takođe pojavljivala i Ava Karabatić poznata kao pevačica, manekenka, starleta.

RepublikaFoto: printscreen/youtube.com
Voli muškarce...

Njih dve su kako izvor navodi učestvovale na njegovim promocijama i izborima za miss koji su bili lokalnog tipa. Stankovićka se stalno takmičila ali je retko kad odnela pobedu jer je u to vreme izgledala potpuno drugačije i imala je skoro dvadeset kilograma više.

Ava i Sanja su kratko bile u ljubavnoj romansi sa starijim gospodinom, a on ih je stalno ubacivao na sva dešavanja po manjim i većim gradovima u Srbiji. Ava je već bila poznata te je ona bila uglavnom gost, a Stankovićka je bila takmičarka, hostesa ili promoterka.

Ostaje nam samo da vidimo u kom pravcu će se odvijati njena i Jovanina veza i da li će se pojaviti još neki muškarac.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Ziki

28.02.2019 19:41

Sanja i Matora vole muskarce u krevetu. I to vrlo mnogo.

Odgovori 24 2
Boki

28.02.2019 21:43

Matora toliko voli muskarce u krevetu da ih je iscrpljivala po ceo dan i celu noć. Ko jednom bude sa njom kasnije ju je izbegavao u širokom luku.

Odgovori 18 1
Đurđe

28.02.2019 22:42

Dogovorile se da glume da su se zaljubile. Matora sama pricala u telefonskom razgovoru sa majkom, da samo glume da bi zaradile pare. A kada izadju ponašaće se normalno. Pare potrošile u provodima i putovanjima. Sada opet ušle u Zadrugu da glume. One samo štete LGBT populaciji.

Odgovori 12 0