(VIDEO) Miljana od svih krije da je trudna?! Smogla snage i priznala sve drvetu mudrosti!

Autor:

Zadruga

26.02.2019

18:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić došla je u Rajski vrt kako bi porazgovarala sa Drvetom mudrosti o najaktuelnijim situacijama u Beloj kući.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miljana Kulić...

Na pitanje Drveta mudrosti kako se oseća, Miljana je otvorila dušu i svoje mišljenje počela da iznosi do detalja.

- Odlično sam Drvence! Ovih dana najiskrenije nisam bila dobro, one rasprave što sam imala sa Zolom... Bilo mi je mnogo teško. To komentarisanje za stolom, to sam obećala za to, ali ja ne umem da izbrojim do deset, jednostavno u tom trneutku kada je Miljković sedeo pored Ljube, ja bih da je bilo ko bio tu, ja bih rekla to. Do sada nijedan muškarac nije uspeo da me promeni, tako da je meni potrebno vreme da se promenim. Kad bi me neko pitao ko je Marko Miljković, ja bih rekla da je najgori čovek na svetu. Mene mnogo pogađa to što mene niko ne razume ovde. Ja sam svesna svojih grešaka - izjavila je Miljana.

Potom je Miljana ispričala o planovima za budućnost između njenog verenika, Lazara Čolića Zole i nje.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miljana i Zola...

- Plan mi je da naš odnos bude normalan. Da razmišljamo o mom poslu, o budućnosti , zaljubljena sam u njega i mnogo ga volim. Te svađe, to su sitnice, jer ga mnogo volim. Planiram da budem nasmejana - ispričala je Miljana.

Onda je usledio šokantno otkriće Kulićeve, jer je pred milionskim auditorijumom obelodanila tajni plan njenog verenika i nje, a tiče se njene potencijalne trudnoće.

- Ja sam se sa njim dogovorila da to bude naša tajna, da ne ispadne da smo debili koji prave decu po rijalitiju. Ja, Drvence, ne želim tebe ni da lažem, ali ne želim ni da kažem istinu. Ukoliko se dogodi da je test pozitivan - niko neće saznati, tako sam mu obećala - ostala je tajanstvena Kulićeva.

- Želim svadbu u aprilu, Drvence. Ja stojim pri tome i shvatam sad zapravo da me voli, jer ga te stvari diraju. Prenesi Velikom šefu da hoćemo svadbu da organizujemo ovde - završila je Miljana.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Žika

26.02.2019 19:56

Lako je napraviti i roditi dete. A ko će tu decu da neguje i hrani? Miljana i Zola ne znaju o deci ništa, o tome ništa ne pričaju, niti ih interesuje. Oni će decu da isporučuju Mariji da se stara o svima.

Odgovori 13 0