Adam Đogani: Zola zaje*ava Miljanu, preko nje želi da izgradi karijeru!

Autor:

Zadruga

26.02.2019

11:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši učesnik druge sezone rijalitija "Zadruga" Adam Đogani napustio je prošle nedelje imanje u Šimanovcima, što je i priželjkivao. Brat Lune Đogani je u iskrenom intervjuu za Rijaliti izneo brojne pikanterije o zadrugarima, s kojima je živeo mesecima, a dotakao se i veze Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole, za kog tvrdi da Nišlijku samo koristi kako bi izgradio karijeru.

RepublikaFoto: e-stock
Adam Đogani

- Miljana i Zola imaju skladnu vezu, ali je ljubav jača s njene strane. Ona njega voli, a nisam siguran da su njegove emocije prema njoj iskrene. Mislim da Zola preko Miljane samo hoće da stekne popularnost i napravi karijeru. Ona ima razrađenu taktiku u rijalitiju i nije mi jasno kako do sada nije primetila da je on koristi. Zola mi se čini kao dobar dečko, ali je skovao plan da Kulićku iskoristi maksimalno i onda je šutne. Videćemo da li će na kraju da mu uspe sve to što je zamislio.

Adam: Zola je osmislio plan da iskoristi Miljanu maksimalno i na kraju je šutne

 

  • Da li misliš da Miljani majka Marija pomaže u rijalitiju?

- Miljana i njena majka su iste. One nikada nikoga ne hvale u rijalitiju, već samo idu okolo i tračare.

Možda bi Miljana bila opuštenija da Marija nije tu. Uvek sam bio na distanci sa Miljanom zato što se nismo izgradili prijateljski odnos u rijalitiju. Sretali smo se samo za stolom i to je sve.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
MIljana Kulić i Lazar Čolić Zola
  • Da li su tačne spekulacije da Miljana zapostavljala bebu?

- Vrlo je moguće da se to dešavalo. Ona se samo vuče sa Zolom! Mislim da bebi-siterka tamo odgaja dete, a ne ona. Marija često odlazi u sobu gde beba boravi, ali Miljana, čini mi se, vrlo retko tamo navraća.

  • Ko ti fali iz rijalitija?

- Iskreno, uživam otkad sam napustio Imaginarijum i ne razmišljam o zadrugarima. Fali mi samo Luna, ali ću izdržati.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Dorotea Jovanović
  • U "Zadruzi" si se najviše svađao sa Doroteom, kakvo mišljenje o njoj imaš nakon izlaska iz rijalitija?

- Ostali smo u dobrim odnosima na kraju. Imali smo svađe i povredila me je. Nije mi bilo svejedno kada mi je psovala majku, a zna da je nemam. Onda sam joj rekao da želim da joj umre pas. Zbog toga me je nacija osudila, ali istina je da sam to izjavio u afektu. Imam kod kuće dva psa i volim životinje. Ljudi svašta kažu u naletu besa, a retko ko bi ostao imun na ono što je ona meni rekla za majku. Svakako se kajem zbog toga što sam izgovorio.

  • Ko je najaljkaviji u Beloj kući?

- Definitivno, Brendon Radonić! On ostavlja kupatilo u stravičnom stanju svaki put kada uđe! Pored toga, Brendon je i lopov. Uhvatili smo ga kako nam uzima hranu. On je osoba koja samo misli na sebe, a od početka je upoznat s tim da se sve deli i da svi raspolažemo namirnicama i budžetom.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Ana Korać i David Dragojević
  • Da li te je iznenadila veze Ane Korać i Davida Dragojevića?

- Iskren da budem, jeste. Veliki sam prijatelj sa Aleksandrom i žao mi je što sad prolazi kroz sve ovo. Znam koliko voli Davida i da ga i dalje čeka. Non-stop je sa njegovom majkom Biljanom i siguran sam da prolazi kroz pakao.

  • Da li se David promenio otkad je u vezi s Anom Korać?

- Mislim da jeste! Vedriji je otkad je sa Anom i mislim da je su njegove emocije iskrene. Ipak, sumnjam u to da ga ona voli onoliko koliko priča. Koraćka je opasnica i s njom svako treba da bude oprezan.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Adam Đogani
  • Ko te je najviše nervirao u "Zadruzi 2"?

- Miljana Kulić i Brendon Radonić. Svi ste primetili da je pola kuće u svađi sa Kulićkom. Ako misli da ostane normalna, ona mora sama sa sobom da razgovara.

  • Koga bi vratio u rijaliti od starih zadrugara?

- Suzanu Perović Blondi. Ona je zanimljiva i zna da se igra. Žao mi je bilo što je tako brzo ispala. Sigurna sam da mnogo toga može da pruži šou-programu.

  • Da li bi se ti vratio u rijaliti?

- Iskreno ne bih voleo da se vratim. Meni je bilo teško tamo i iscrpljujuće. Ipak, učešće u rijalitiju vidim kao veliko životno iskustvo koje ću pamtiti večno. Ni kada bi mi dali veliki honorar, ne bih ulazio!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Boris

26.02.2019 12:11

Sve više se otkriva da Zola zaje*ava Miljanu, jer preko nje želi da izgradi karijeru.

Odgovori 13 2
Ala

26.02.2019 13:06

Zola se polako otkriva. Njegov prijatelj kaže da ovo nije onaj Zola koga poznaje. On je veseo, zabavan, društven, otvoren za razgovor o svemu.

Odgovori 13 0
Evelyn Krimova

10.03.2019 11:33

Vala ako ovaj Zola i hoce preko Kulicke da izgradi karijeru, momak se naradio za sve pare. Ko bi nju mogao da trpi inace?????????????????