(VIDEO) Miki skočio da bije Suzanu: Obezbeđenje ga jedva obuzdalo!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miki je smatrao da njegova dojučerašnja rijaliti-devojka ne želi da prizna osećanja jer ga se stidi, te je skočio na nju usred emisije.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miki se dere na Suzanu...

Miki Đuričić više puta do sada pokazao je agresiju u rijalitiju, a njegov poslednji okršaj dogodio se sa pevačicom Suzanom Perović. Đuričić je napao Perovićevu zato što su imali nesuglasice koje su se potegle za crnim stolom tokom emisije "Pitanja novinara", a kada nije posustala pred njegovim kritikama, on je skočio na nju.

Naime, Suzana je odgovarala na pitanja novinara i Miki ju je napao da je dvolična zato što se ponovo druži sa Zoricom Marković.

- Ti si, ženo, lažovčina, sram te bilo. Sad kao voliš Zoricu, do juče ste se pljuvale. Prekini da lažeš, prekini odmah, dosta je bilo - vikao je Đuričić, a Suzana je odgovorila:

- Ja ne želim više nikakvu komunikaciju s njim, on mene kao da želi da posvađa sa svima.

U tom trenutku Miki je skočio sa svog mesta i zaleteo se ka njoj. Tresnuo je hranom o pod i uneo joj se u lice. Počeo je da urla: "Kurvo, kurvo raspala, prekini da lažeš, ubiću te", a zadrugari nisu mogli da ga odvoje od nje. Nekoliko momaka uspelo je malo da ga udalji od Suzane dok nije stiglo obezbeđenje, koje ga je na kraju udaljilo od Bele kuće.

Miki: Šta je ona, velika Suzana, a ja seljak iz Kupinova? Sramota je da kaže da se zaljubila u mene!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
A onda je potpuno pomahnitao...

Lepi Mića pokušavao je da ga smiri, a Miki je nastavio da iznosi salvu uvreda na račun Suzane Perović. Dok je tokom večeri sedeo vidno uznemiren ispred Bele kuće, Jovana Tomić Matora došla je do njega kako bi mu pružila podršku.

- E, moja Matora. Znaš li što je sela večeras kod mene? Da bih je opet branio. Da nije na prvom pitanju ustala i počela da piša po meni, ja bih je branio. Ne znam šta očekuje više od mene? Šta je ona, velika Suzana, a ja seljak iz Kupinova? Sramota je da kaže da se zaljubila u mene! Gledaoci gledaju, bre. Juče je, bre, blatila Zoricu, a danas je bira za najbolju. Žena laže da je to strašno. Sve je ovo njena maska i fasada. Ona je takva da je ne bi nominovali, da bi ostala što duže. Valjda vidiš kakva je. Njoj nije problem da ispadne lažov u 52. godini. Svima je jasno već sve, ustaneš i kažeš istinu, tako je i to je to - jadao se Miki.

- Ja nju gledam ovde kao kevu. Ja se nadam da ona nije takva, ali ako se nešto vidi, to ne možeš da porekneš. Nadam se da i mene neće razočarati ta žena i da je ovo sve samo igra, da nije baš takva - zaključila je Matora.

Nakon jadanja Matoroj, Miki je pričao i sa Borom, i to o planovima za ženidbu nakon što bude izašao sa velelepnog imanja u Šimanovcima.

- U kakve se budale ja zaljubljujem, sunce ti je*em. A to niko ne zna, svi misle fina Suzana, dobra mamica. Što je namazana, to niko ne zna. Sad ću kad izađem naći neku seljanku koja ne zna gde je levo i njom ću se oženiti. Kunem ti se životom. Nećemo živeti zajedno, nek se kurva sa komšilukom, boli me ku*ac! Šalim se, druže, šta će mi bilo ko.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Acko

25.02.2019 09:49

Kakvo glumatanje. Sve se prethodno dogovorili za svadju.

Odgovori 10 0
Vlada

25.02.2019 16:28

Miki je diktator. Ne dozvoljava drugačije mišljenje.