O Davidu više ni ne razmišljam: Subotićka menja život iz korena, ovo je razlog zbog čega je napustila Veternik!

Autor: Alo.rs

Zadruga

24.02.2019

18:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Subotić je rešila da spakuje kofere i vrati se u Beograd iz Novog Sada, gde je nekoliko meseci živela sa Biljanom Dragojević, majkom svog sada već bivšeg dečka Davida Dragojevića.

RepublikaFoto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ
Vratila se u kuću oca...

Iako je obijala da napusti njegovu kuću i nakon što joj je poručio da među njima više ničega nema, te da on voli Anu Korać, Aleksandra je tek sada shvatila da David nije vredan njenog žrtvovanja. Subotićeva je rešila da otvori dušu i otkrije kakvi su joj planovi za budućnost i kako se oseća nakon što se vratila u dom oca Karađorđa Subotića.

- Odlučila sam da odem od Davidove majke jer moram da se smirim i da sredim svoj život. Od kada sam izašla iz rijalitija, nisam znala gde udaram. Samo sam razmišljala o Davidu i Ani, a ne o sebi i svom životu. Danima sam razmišljala šta ću da radim i kako da se odvojim od svega i onda sam shvatila da je najbolje da se vratim u tatinu kuću u Kaluđerici sa ćerkicom Magdalenom - započinje svoju priču Aleksandra.

- Kuća u Kaluđerici je velika, a za mene i Magdalenu postoji ceo jedan sprat sređen. Sve je novo i izgleda kao dom za devojčice, a tako se i osećam, kao tatina devojčica koja ima prelepu ćerkicu - rekla je Aleksandra, koja ne planira da ostane da živi kod tate, već će se preseliti u Novi Sad zbog Magdalene, koja tamo ide u vrtić.

RepublikaFoto: instagram.com/sandrasuboticss
Ćerkica Magdalena je upisana u vrtić u Novom Sadu...

- Pošto mi ćerka ide u vrtić u Novom Sadu, ne želim to da izgubim. Samo još malo da se smirim i sredim život, preseliću se tamo. Našla sam neke stanove u luksuznom delu, pa ćemo uskoro da se preselimo - kaže ona i priznaje da joj je teško pao rastanak od bivše svekrve.

- Najteže mi je bilo zbog Davidove majke Biljane, jer smo i Megi i ja navikle na nju. Ona je za nas učinila mnogo lepih stvari, ali ne želim više da joj zagorčavam život. Ona će mi mnogo nedostajati, ali ostaćemo u kontaktu jer je to jedna divna žena. Od kada sam izašla iz „Zadruge“, zbog mene je dobijala pretnje i posvađala se sa sinom, a ja ne želim da ona pati zbog toga. Takođe, Predrag Opačić Mungos, Davidov očuh, nije se slagao da ja živim kod njih kući i udaljio se od Biljane, a to mi je baš teško palo - otkriva Aleksandra.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
O Davidu više ni ne razmišlja...

Ona priznaje da joj nije svejedno sada kada je u Kaluđerici, s obzirom na to da u porodičnoj kući nema nikoga, jer je Karađorđe u rijalitiju.

- Dva dana sam u Kaluđerici i mnogo se lepo osećam ovde. Jedino čega se plašim jeste što smo nas dve same u kući, a strah me uhvati noću i onda ne znam šta da radim... Spavam sa ćerkom, ona je moja snaga. Zbog nje sam odlučila da se promenim i nastavim dalje. Ovo je prvi put da sam smirena, da ne mislim na Davida i na to šta mi je uradio. Shvatila sam da nije vredan i, što više razmišljam o nama i našoj vezi, vidim da sam pogrešila. Mnogo sam se žrtvovala za tu vezu. Ja sam ga prihvatila takvog kakav je, živela sa njegovom majkom, to ova nova neće prihvatiti, sigurna sam. Želim da sredim svoj život, da se posvetim Magdaleni i da budem srećna. Mlada sam, a muškaraca ima koliko hoćeš i ima mnogo boljih od Davida - rekla je Subotićeva.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Kristina

24.02.2019 22:00

Aleksandra nastavlja i dalje da laže. Žena živi u lažima.

Odgovori 25 3
Lilihip

25.02.2019 08:28

Pa stric joj živi odma pored. Bože kako je lažljiva.

Odgovori 10 0
psihijatar

25.02.2019 09:18

Dok ima budala da ti plaćaju, kad i oni shvate da si neradnica, videžemo od čega ćeš plaćati luksuzne kuće i stanove i od čega ćeš živeti, jadnice

Odgovori 10 0