Rijaliti-zvezda otkriva: Dragana ima seks sa starcima za novac!

Autor:

Zadruga

19.02.2019

10:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša učesnica popularnog rijalitija "Parovi" Anamarija Džambazov, koja prati "Zadrugu 2" i podržava rijaliti-drugaricu Zerinu Hećo, šokirana je ponašanjem zadrugarke Dragane Mitar, koju su ostali cimeri u Imaginarijumu u više navrata napadali da joj ljubav u vezi nije bitna i da joj je kod partnera uvek važno s koliko novca raspolaže.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Dragana Mitar

Atraktivna Hrvatica je za Rijaliti ekskluzivno otkrila da ima saznanja da je Mitrova sponzoruša koja spava sa starijim muškarcima zbog novac i da joj nije bitno koliko neki muškarac ima godina sve dok je dobro situiran, te i da je upoznata sa tim čime se bavila pre ulaska u "Zadrugu".

Anamarija: Znam da je Marko pljuvao Lunu posle "Zadruge 1". Sad su se smuvali, ali ne znam koliko će to da potraje

- Pre nego što je Dragana ušla u rijaliti, čula sam o njoj svakakve priče. Onda su stvari polako same krenule da se otkrivaju pred kamerama. Meni je iskreno žao Pavla Jovanovića što se u nju zaljubio i što je dozvolio da ga vrti oko prsta. Ona je klasična sponzoruša kojoj je kod muškarca bitno samo da ima pare, boli je uvo za ljubav. Čula sam od jedne devojke s kojom se Dragana pre družila da se je*e sa starcima samo ako zna da imaju para i da će sve da joj finansiraju. Pa vi sami recite kako narod naziva takve devojke ili žene. Ko zna koliko je muškaraca promenila i s kim je sve bila, muž je tu nebitan u celoj priči. Kivna sam na nju otkad sam videla da je zbog publiciteta bila spremna da izda Nenada Aleksića samo da bi se priča vrtela oko nje.

RepublikaFoto: instagram.com/dzambazovanamarija_fancy
Anamarija Džambazov
  • Da li misliš da je Nenadu htela da rasturi brak? Zato si ljuta na nju?

- Mislim da je svašta htela. Počela je namerno da priča kako je Ša zaljubljen u nju da bi mu napravila problem sa ženom. To joj je bio cilj. On mi je veliki prijatelj, zato sam poludela kad sam sve to čula.

  • Misliš li da će i ubuduće da mu pravi probleme?

- Ta devojka je na sve spremna. Svi smo svedoci šta je i Pavlu radila. Nema tu ničeg nejasnog. Mada, videla je da Nenad neće da petlja ništa sa njom, pa je zasad odustala, ali pitanje je samo na koga će sledećeg da se nakači. Verovatno će to biti neko ko ima dosta para.

  • Sa Markom Miljkovićem se odavno poznaješ. Hoće li uspeti njegova veza sa Lunom Đogani i da li su njegove emocije prema njoj iskrene?

- Ja sam bila šokirana kada sam videla da se Marko smuvao s njom. Znam koliko ju je napolju ogovarao. Nije imao baš najlepše mišljenje o njoj još od početka "Zadruge 1". Ali eto, ko zna. Očigledno se nešto u međuvremenu promenilo, videćemo.

  • Misliš da će moći da istrpi sve njene bubice?

- Marko je tolerantan tip, ali svako ima granice. Srećno mu bilo s njom. Znam kakva je kad histeriše.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Sanja i Matora
  • Čini se da su se Jovana Tomić Matora i Sanja Stanković udaljile. Misliš li da je možda na pomolu raskid?

- Ne mislim da će raskinuti, ali vidim da su se nešto povukle i da im je odnos zahladneo. Mada, poznajem Matoru dobro. Neće tako lako odustati od Sanje i neće se njih dve udaljiti. Možda je došlo do trenutnog prezasićenja, ali i to će proći.

  • Kakvo mišljenje imaš sada o Miljani Kulić?

- Miljana je odavno uigran rijaliti-učesnik. Ona tačno zna kad šta treba da radi i kad je šta dobro za rijaliti. Veliki je šoumen i drago mi je ako je srećna pored Zole. Nekako mi idu jedno uz drugo. Nadam se da će to da im potraje.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
MIljana Kulić
  • Brendona Radonića poznaješ iz ranijih učešća u rijalitiju. Bili ste u "Parovima" zajedno. Kako ti se on sada čini?

- Brendon je bio zanimljiv do jednog momenta, sada je svima dosadio. Ne možete biti zanimljivi ljudima u rijalitiju ako ćete sve vreme da se držite po strani i tek povremeno da budete aktivni. To nije poenta i nikome se to ne sviđa.

  • Neretko dolazi do sukoba Ljube Pantović i njenog bivšen supruga Karađorđa Subotića. Misliš li da je bilo pametno da toliko detalja iz braka iznesu u javnost?

- Oni imaju mnogo nesuglasica iz prošlosti. Znamo svi da to kod njih godinama traje. Aleksandra je čini mi se tu najviše propatila, ali vreme sada ne mogu da vrate.

  • Misliš li da Aleksandra nikada neće moći u potpunosti da izgladi odnos sa majkom Ljubom?

- Njih dve nikada neće biti u dobrom odnosima. Tužno je što to kažem, ali znam da je tako. Možda počnu da se čuju s vremena na vreme posle rijalitija, ali da sve bude kao što je nekada bilo, to je teško izvodljvo. Obe su jako tvrdoglave. Volela bih da se Aleksandra vrati u "Zadrugu" jer mislim da je potrebna rijalitiju.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Aleksandra Subotić
  • Koga bi izbacila da možeš?

- Sudiju Snežanu Ilić. Ona nije za rijaliti. Pritom je džangrizava i samo se svađa sa duplo mlađim osobama od sebe. To što je starija joj ne daje za pravo da provocira jer zna da joj niko neće vratiti zbog poštovanja prema njenim godinama. Ima ružnu taktiku i mislim da su svi toga svesni.

  • Koga vidiš u finalu?

- Pretpostavljam da će Luna da uđe bar u prvih pet ako ništa drugo. Brendon će se visoko kotirati jer čujem da ima dosta fanova. Treća u finalu će verovatno biti neka Kulićka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Žika

19.02.2019 15:20

Radi, radi, pa zaradi.

Odgovori 15 1
Goran

19.02.2019 15:53

Dragana samo nemoj za badava.

Odgovori 14 0
Ja

19.02.2019 15:59

Anamarija Džambaz je loše procenila ljubav Davida i Ane.

Odgovori 19 1