(VIDEO) Otkriven Miljanin cilj: Evo šta Kulićke rade kada se kamere ugase!

Autor:

Zadruga

16.02.2019

13:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić i Marija Kulić danima su u centru pažnje zbog svojih nesuglasica. U većini slučajeva, razlog svađe je Miljanin dečko Zola.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Zanimalo je mišljenje zadrugara...

Kako je Marija čula da se njihov odnos i te kako komentariše i među zadrugarima, odlučila je da ih tokom "Igre istine" zamole da kažu svoj stav.

- Majka ti ne misli loše, slušaj mamu dok si ovde! Ti o njemu ne znaš ništa, on o tebi zna sve! Ti ne znaš da li je pijanica, uličar, sinoć ste spavali u hotelu u hodniku! Dok on nije ušao, ti si bila bolja. Tebi kao da su mađije napravili, ti si izgubljeno dete - rekla je Rada.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Majka i ćerka u lošim odnosima...

Ni Jelena Krunić nije ostala ravnodušna kada je ova tema u pitanju, pa je iskreno ispričala šta misli o celokupnoj situaciji koja ih je zadesila otkad su postale učesnice ovog najgledanijeg rijalitija.

- Ja sam na porodičnom sastanku iznela da me boli odnos između tebe i tvoje mame. Pre svega, tvoja majka je u vašem domu stub kuće! Boli me zato što znam, ona se ovde kida za tebe! Ti znaš šta si ti prošla sa svojom majkom i znaš kakav odnos imaš sa njom. I znaš da uvek kada bude neko sra*e ili panika, njoj si se obraćala. Naravno, zaljubila si se, nisi to planirala. Kad si se trudna borila sa svima njima, davala si im šakom i kapom. Svi znaju da si ti inteligentna osoba, zabavna, provokator, smešna. Umeš da učestvuješ u raznim igricama, ali došla si sa ciljem da obezbediš mnogo bolju budućnost - rekla je Jelena.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mišo

16.02.2019 14:35

I šta su kazale? Samo laži i laži. Kada su kod deteta izolovane od zadrugara, sve se dogovaraju. Tamo čuvaju svoje stvari i hranu, tamo i kuvaju. Privilegovani su.

Odgovori 19 1