(VIDEO) Slomiću ti svaku kosku u telu: Pavle uputio ozbiljne pretnje Ša zbog "zlatne ribice"!

Autor:

Zadruga

15.02.2019

10:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svakog četvrtka zadrugari imaju priliku da gledaju video-snimke i tako vide sve ono što se dešavalo proteklih dana.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Nenad Aleksić Ša...

Na jednom od snimaka imali su priliku da čuju kako Pavle Jovanović i Bane Čolak ogovaraju repera Nenada Aleksića Ša. Pavle je Ša nazivao pogrdnim imenima, pa mu je on žestoko odgovoro:

- Čovek koji gleda iz tuđe glave. Pretače gorivo iz jednih kola u druga. Mangup koji radi na baterije. Sa Banetom nemam šta. Nemaš za benzin. Klošar, mangup. Ako zbog nečega jedva čekam da izađem, onda je to zbog tebe. Slikaću te, snimaću te i okačiću na jutjub. Dečko mene stalno komentariše. Izuzetno glup dečko, ja nemam šta da pričam sa njim. Kreten! - pričao je besno Ša.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ozbiljne pretnje...Pavle Jovanović

- Sačekaću te, kunem ti se. Toliku volju imam da ti slomim svaku kosku u telu. Ja bih te ovde razbio, ali ne mogu. Kunem se - poručio je Pavle reperu.

Netrepeljivost između njih dvojice zadrugara je nastala zbog Dragane Mitar, ali ona nije želela da komenariše njihovu svađu.

RepublikaFoto: instagram.com/dragana_mitar
Opasna zavodnica...

U jednom trenutku su se uneli jedan drugom u lice, uputili niz uvreda, i umalo je došlo do fizičkog okršaja ali je obezbeđenje odmah pritrčalo kako ne bi došlo do većeg sukoba.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Saša

15.02.2019 12:11

Pa kad ima je "zlatna ribica" toliko privlačna neka se potuku. Jači će da izgubi i da bude izbačen. Slabiji će da ostane sa "zlatnom ribicom". Možda je i dobije.

Odgovori 13 1
Jeca

15.02.2019 12:20

Misle da će im zlatna ribica ispuniti 3 želje. Ova zlatna ribica ispunjava Dragani 3 želje a ne njima.

Odgovori 14 0
Ja

15.02.2019 13:37

Ne znam ima li na ovom svetu nesto odvratnije od ovog tranvestita Ljube Pantovic i ovog skracenog zlobnika zvanog Sa, ovo majka vise ne radja.

Odgovori 11 0