Miljana bacila šolju i unosila se Mariji u lice: Kulićeva skočila na majku!

Autor:

Zadruga

14.02.2019

10:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Kulić ponovo je napala Lazara Čolića Zolu zato što je ovoga puta na svoj rođendan pozvao one koji ne vole njenu ćerku i nju. Budući da Zola, kao i uvek, nije bio raspoložen da se žestoko raspravlja s njom, Marija ga je izvređala i sela.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Marija ponovo osula paljbu na Zolu...

Međutim, Miljanu je žestoko pogodilo sve što je Marija kazala njenom bivšem vereniku pa je skočila i počela da viče na majku. Kulićeva se neprestano unosila u lice majci, naglašavajući joj da su imale dogovor da više neće vređati njenog bivšeg. 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
On nije svađalica...Zola

- Za mene si ti prolazna osoba u rijaltiju. I na rođendan sam došla zbog nje. Ja ne mogu da dokažem da ga ne mrzim, već da mi je antipatičan - urlala je Marija na Zolu. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Miljana branila bivšeg verenika od majke...

A onda je skočila Miljana:

- Ja bih te zamolila da ga ne komentarišeš, ta priča je završena. Prestani da komentarišeš. Nemoj da me dovodiš do ludila. Od večeras neću da ti pričaš o njemu. Nemoj da me dovodiš do ludila, bolje bi ti bilo - govorila je Miljana Mariji.  

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Sve je kulminiralo u žestoku svađu...

Međutim, kako Miljana nije mogla da se smiri, a Marija da prestane da vređa Zolu, Kulićeva je u napadu besa bacila šolju na sto ispred majke. Da sve bude gore, šolja je bila Lunina, te je nakon toga Đoganijeva pobesnela:

- Polomila si šolju sa mojom sestrom. Jesi li bar mogla da vidiš čija je - besnela je Luna Đogani, čiju je šolju Kulićeva razbila.

- Nisam namerno. Doneće ti drugu - dodala je Miljana. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Kristina

14.02.2019 13:24

Miljana je sve gore i gore. Ili opet glumi. Kada će je lekari pregledati?

Odgovori 12 0
psihijatar

14.02.2019 14:00

Ahaaaa tajni zadatak, hahahhaha, ne lažite više ovaj narod, nismo mi ludi, ako su one lude i za lečenje odavno, aloooooo bolesna žena, ubiće nekog!!!!! Pakosna, inatna, bezobrazna....mnogo još prodeva i atributa, ali dovoljno je....

Odgovori 10 0
Daniela

14.02.2019 14:00

Devojka je psih. slucaj-nema sta da se lazemo.Marija dobro zna da ima takvi probleme, zato i vse i oprasta.....Bezi Zola, prekini sa njom dok ni si upao u veci problemi....