Ova poznata faca je pomogla Miljani Kulić da kroči u svet poznatih!

Autor: Alo.rs

Zadruga

13.02.2019

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić koja trenutno boravi u rijaliti šou programu "Zadruga 2" pre nego što je kročila u prvi rijaliti šou program bila je fan pevača.

RepublikaFoto: printscreen/youtube.com
Miljana Kulić...

Ona je navodno producenta "Zvezda Granda" non stop zvala telefonom kako bi je spojio sa raznim učesnicima. Kako nije mogao da je se oslobodi Žika Jakšić je nju predložio kao takmičara za jedan rijaliti. 

- Žika me pozvao mesec dana pred početak našeg rijalitija "Hotel Maldivi", negde u maju 2015. Rekao mi je da je očajan i da više ne zna šta da radi sa jednom devojkom koja ga neprestano zove. Napomenuo mi je da ona proganja pevače, kako ima preko 200 SIM kartica sa kojih uznemirava ljude u koje je zaljubljena. Molio me je da je ubacim u "Maldive" da je skine sa grbače. Mi smo je pozvali na kasting. Čim je došla, naš producent je pričao s njom i posle nekoliko minuta mi je rekao: - Ovo je pravi materijal za rijaliti -  kaže izvor "Alo-a" sa Hepi televizije.

RepublikaFoto: Republika
Žika Jakšić...

- Kulićeva se nije dugo zadržala u pomenutom rijalitiju jer je maltretirala ostale učesnike zbog čega su je uputili na pregled kada je dobila i određenu terapiju. To je delovalo na nju, pa se promenila i počela da sarađuje sa produkcijom. Miljana je sad ubedljivo najpoznatija rijaliti zvezda - ističe sagovornik "Alo-a".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mišo

13.02.2019 17:20

Producent nema pojma o ludilu. Miljana je tada maltretirala ostale učesnike zbog čega su je uputili na pregled kada je dobila i određenu terapiju. SADA OPET TREBA NA PREGLED. LUDILO SE POJAČALO.

Odgovori 13 0