(VIDEO) Pokušao sam da ga zovem, ali me je blokirao: David uz jecaje otkrio sve o odnosu sa bratom!

Autor:

Zadruga

12.02.2019

10:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U sinoćnoj emisiji "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem", David Dragojević i Ana Korać su plakali kada je on pričao o vezi sa bivšom devojkom Aleksandrom Subotić i video-pozivu koji je imao sa majkom Biljanom.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
David Dragojević...

U jednom trenutku David se dotakao svog brata Dejana Dragojevića. On je sa njim već duže vreme u lošim odnosima, između ostalog i zbog svoje bivše devojke Aleksandre Subotić. 

- Ja sam uvek bio uz njega i dok sam bio u Americi, on je mene zvao šta god mu je trebalo. Taj konflikt je nastao zbog svađa devojaka. Ne znam šta se dešava napolju, ja često misli na njega, pokušavao sam njega da zovem, ali on je mene blokirao - pričao je David kroz suze.

RepublikaFoto: Prntscrin
Davidov brat Dejan Dragojević...

David je nastavio da priča i o svojoj majci i očuhu koji je. za razliku od majke, podržao njegovu vezu sa Anom Korać. Takođe, David je poručio u svom izlaganju Aleksandri Subotić da ga ne čeka više!

Podsetimo, Aleksandra Subotić trenutno sa svojim detetom živi u porodičnoj kući Davida Dragojevića u Veterniku, što se ovom zadrugaru nikako nije svidelo kada je saznao.

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo:

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Žika

12.02.2019 11:02

Pošalješ mu poruke sa drugih mobilnih telefona.