(VIDEO) Stiglo pismo velikog šefa: Produkcija napravila drastične promene!

Autor:

Zadruga

11.02.2019

12:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić sinoć je doživela nervni slom i napustila Zadrugu, međutim, produkcija ju je smirila i ona se vratila u rijaliti. Kako su danas svi očekivali da stigne kazna za nju, pismo produkcije zateklo je sve!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Iznenađenje u pismu...

Naime, Veliki šef se nije osvrtao na dešavanje od noćas nego je hteo da iznenadi sve svoje učesnika pa je, dok su oni spavali, dekorisao Belu kuću u znaku ljubavi, unevši balone u obliku srca. Tim povodom je obavestio zadrugare prvim pismom jutros.

- Cela nedelja u Zadruzi će biti u znaku ljubavi. Bliži nam se Dan zaljubljenih. Budite srećni i raspoloženi - glasilo je pismo Velikog šefa.

Iako su bili pospani, oni su oduševljeno gledali na sve detalje oko sebe. Na prozorima i zidovima su bili okačeni baloni u obliku su srca. Mali ekrani su prikazivali ništa manje romantične prizore.

Kamere su sve te scene snimile, pa pogledajte kako izgledaju zaljubljeni rijaliti parovi:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Žika

11.02.2019 13:04

Miljana je zaštićena vrsta.

Odgovori 15 0
psihijatar

12.02.2019 07:29

Gledajući komentare na različitim sajtovima i novinama, blizu 97-8% ne podržava ovu boleštinu, ali mitrovići i dalje misle da je to nešto što je bitno, pa se i ona umisli da je bitna i da je zvezda, i sama je pitala staniju KAKO da bude prva??? Pa neće valjda boleštine da budu prve??????

Vera

12.02.2019 09:59

@psihijatar - U prvoj Zadruzi osvojila automobil za IV mesto. Sada se nada višem plasmanu. Nju nije sramota ni da bude perverzna na stolu u kuhinji, pred kamerama i zadrugarima.