(VIDEO) Problematična je i pravi gluposti: Stanija oplela po Luni i Marku, on je žestoko odbrusio!

Autor:

Zadruga

07.02.2019

18:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditelj Milan Milošević danas je posetio zadrugare i iznenadio ih, a sve kako bi se nastavila pitanja gledalaca koja su počela sinoć. Jedno od pitanja bilo je za Staniju Dobrojević.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Stanija Dobrojević...

Pošto se vratila u najgledaniji rijaliti šou program ,,Zadruga 2", izazvala je velike intrige zbog svojih izjava. Sada je objasnila zbog čega je izjavila da je Marko Miljković dobio ulogu da pazi na Lunu Đogani.

- Nikada ne komentarišem druge, imala sam prilike da budem napolju i da vidim sve gde se šta dešava. Ispratila sam njihovu ljubavnu priču, ali od prvog poljupca i njihovih svađa, meni se Marko svideo u priči sa Lunom. Ona je tako problematična bila u prošloj Zadruzi, u ovoj ima drugačiju nameru. Ona je neko ko napravi glupost za žurkama, pa se posle izvinjava. Marko se meni kroz sve to svideo, moje lično mišljenje o njemu, pa nisam mislila da će tako na glup način meni da odgovori i da me kao vraća na pitanje. Ja nikada nikog ne diram prva, ali sam ja akcija - reakcija, ja tako funkcionišem. Ali ne mogu da verujem da je on koji je promišljen, izazvao konflikt između nas. Da je neko drugi dečko u pitanju, bio bi on, ne Marko - izjavila je Stanija.

- Nisam je ništa čuo, ako može da ponovi sve. Nemam pojma o čemu je pričala - bio je ironičan Miljković.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Žile

07.02.2019 19:22

Marko Miljković se uobrazio otkada se zabavlja se Lunom.

Odgovori 44 4
Saša

08.02.2019 08:55

Stanija je dobro objasnila. Još je bolja nego u Zadruzi.

Odgovori 35 1
Goran

08.02.2019 11:10

@Saša - Bolja je nego u Zadruzi pre operacije. Bolja je i od učešća na Farmi. Iskusnija.

Odgovori 25 1