Karađorđe nasrnuo na Brendona, pa uradio nešto neoprostivo!

Autor:

Zadruga

07.02.2019

13:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki šef je odlučio da još jednom kaznom natera zadrugare da poštuju pravila rijalitija što je pojedine od njih razbesnelo.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Karađorđe Subotić...

Naime, kako se većina zadrugara nije probudila nakon muzike niti prisustvovala motivacionom govoru ovonedeljnog vođe, Veliki šef je neke od njih kaznio nedeljnim honorarom. 

Kako se među kažnjenim zadrugarima našao i Karađorđe Subotić, on je pobesneo zbog ovoga, pa je urlao na Branislava Radonića Brendona i ispolivao ga vodom, a pre toga prosuo mleko po kuhinji. 

Kako zadrugari nisu mogli da smire Karađorđa, on je još jedno nasrnuo na Brendona, te ga je ponovo polio vodom. Situacija je bila toliko napeta da je Subotića čak i obezbeđenje jurilo kako bi sprečilo da napravi veći prekršaj.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Brendon...

- Kakve veze ja imam sa tim što te je produkcija kaznila? Prekini da me polivaš, istuširao sam se - rekao mu je Brendon.

- Daću ja tebi motivacioni govor. Celo jutro provociraš. J*baću ti ja majku - urlao je besno Karađorđe. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Goran

07.02.2019 13:54

Prosuo mleko a zadrugari gladni. To je greh.