Merima zapretila produkciji šoua "Zadruga"

Zadruga

20.08.2017

06:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Merima Njegomir odlučila je da se oproba kao rijaliti-igrač, te da svoj raj na Kosmaju zameni za rijaliti "Zadruga", ali i pre početka ona je u velikim problemu.

Foto: instagram.com/njegomirmerima
Merima Njegomir

Naime, kako tvrde izvori, Merima je zapretila produkciji da ni slučajno naknadno ne uvedu nekog od njenih bivših muževa Milana Njegomira ili Dragoljuba Markovića, a estradom se šuška da je najveći strah u stvari da ne uđe njen kolega Zoran Kalezić, s kojim je navodno nekada davno bila u tajnoj ljubavnoj vezi.

- Merima privatnost strogo čuva za sebe, a poziv Pinka je prihvatila jer sada sebi može da priušti da se malo igra, a ujedno i da zaradi jer njen honorar je izuzetno visok, ali kod nje sada postoji strah da neki od njenih bivših muževa ne uđe naknadno, te da je tamo kompromituju ili da daju povoda medijima da se bave njima i njihovom prošlošću. Plaši se da ne uđe Milan Njegomir, s kojim ima decu, ali se plaši i za Dragoljuba Markovića, s kojim se na pomalo buran način razišla prošle godine, pa je jednostavno rekla ljudima s kojima se dogovarala o ulasku: "Ako uđu moji bivši muževi, ja odmah izlazim", otkriva naš izvor i dodaje:

- Estradom se šuška da se Merima okolo raspitivala da li slučajno produkcija pregovara sa Zoranom Kalezićem, s kojim je navodno nekada davno bila u tajnoj ljubavnoj vezi, a o čemu se priča među njihovom kolegama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading