Idi u Kaluđericu: David poručivao Aleksandri da se iseli, ona mu poslala poruku!

Autor:

Zadruga

05.02.2019

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Subotić nema nameru da se iseli iz kuće Biljane Dragojević, Davidove majke zbog čega joj on iznova i iznova javno poručuje da to uradi.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Želi da Aleksandra napusti njegovu kuću... David

Pod pritiskom Ane Korać, ali i zbog sebe, David je ponovo poručio Subotićevoj da napusti Veternik i kuću njegove majke:

- Ja znam da nisam fejk. Moje emocije prema Ani su iskrene. Voleo bih da se vidim sa mamom, jer mislim da je njoj glupo da nekome kaže da ide, ne zna kako da se postavi. Što se Aleksandre tiče, ponavljam joj da sam ja sada sa Anom i da ide u Kaluđericu. Malo mi je teško i ružno da to moram stalno da pričam - govorio je David  koji je istakao da bi njegova bivša supruga trebalo da reši svoje probleme.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ne znaju kako da postupe... Ana i David

-  Mnogi kažu da ona moju i Aninu vezu shvata kao igru. Ona to definitivno ne gleda kao igru, ovde je i te kako na sve bila ljubomorna, a ne da me gleda stalno sa Anom. Ona je znala da će neko to uneti, nadala se da će do ovoga doći. Neka reši šta ima u svom životu dok sam ja ovde, ima još nekoliko meseci. Nakon toga neka ide, ona ima svoju kuću. Ne znam šta ona traži tamo. Ništa ne može da ugrozi mene i Anu. Aleksandra sve ovo radi smišljeno, ali nas dvoje se nećemo razdvojiti - rekao je David.

Na sve ovo Aleksandra Subotić objavila je jasnu poruku u kojoj je indirektno poručila da nema šanse da se iseli iz kuće Davidove majke:

RepublikaFoto: instagram.com/sandrasuboticss
Uporna...Aleksandra

- Što se tiče muzičkih želja?! Ne ispunjavamo ih večeras - napisala je Subotićeva, a u potpisu stavila prvo slovo svog imena, kao i prvo slovo imena Davidove majke Biljane.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Neće da se seli... Subotićeva

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Dolores

05.02.2019 09:44

Hahaha... Samo oštro Aleks ????

Odgovori 12 28
Acko

05.02.2019 09:54

Onda će David da nađe stan u Beogradu gde će živeti sa Anom. A majka Biljana neka neguje tuđe dete i nada se da će za to biti plaćena.

Odgovori 33 9
Mišo

05.02.2019 13:14

Majka Biljana oterala jednog sina. Sada tera i drugog sina od sebe. Nikakva majka.

Odgovori 27 10
Vera

06.02.2019 08:03

Majka zna da je za sina dobro da ima dve žene.