David u depresiji: U šoku zbog Aleksandrinog poteza!

Autor:

Zadruga

04.02.2019

09:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

David Dragojević šokiran je informacijom da Aleksandra Subotić i dalje živi kod njegove majke Biljane, što je Ani Korać i njemu prenela Stanija Dobrojević po svom ulasku u "Zadrugu 2".

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Šokiran... David

David je u intervjuu Ognjenu Amidžiću priznao da se zbog toga oseća veoma loše i da mu nije jasno zbog čega je Aleksandra i dalje u njegovoj kući:

- Iskreno, kako sam ustao danas, uhvatila me je neka depresija. Pa se danas desilo to za stolom što je Stanija iznela o Aleksandri. Ja ne znam šta da kažem na to, ako do sada nisam dokazao šta osećam i da je moja veza sa Anom iskrena, ne znam čemu sve to. Iznenadilo me je to što je ona još uvek kod moje majke. Svi znaju šta se dešavalo između nas, svađe sa Aleksandrom, pa onda ulazak njenih, a onda mi se desilo ovo sa Anom i lepo mi je - započeo je David.

Foto: instagram.com/sandrasuboticss
Živi kod Davidove majke... Aleksandra i Biljana

 Ne vidim razlog zbog čega je ona kod moje majke, baš sam razgovarao sa Anom o tome, da uvek imaju te neke priče koje stavim pod znakom pitanja. Nije me poremetilo, samo mi nije bilo jasno zbog čega je sve to tako - izjavio je Dragojević.

Gledao sam da je zaštitim, nisam znao da će ovako da se odigra i sve me je to ošamutilo zbog svega što se desilo - ispričao je David i nastavio da se žali na Aleksandru.

- Morao sam da pazim sa kime i šta pričam. Da je ne uvredim, konstantno me je to gušilo. Dok je bila ovde isto tako. Naše konstantne svađe, pa klipovi četvrtkom, nije mi bilo dobro zbog toga. Sve sam skupljao u sebi.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Sigurni u svoju ljubav... Ana i David

David je priznao i da mu se Ana dopala još od momenta kada je ušla u Imaginarijum, a o njihovoj vezi van rijalitija je rekao da već imaju planove i da su o tome već razgovarali.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Jeca

04.02.2019 17:16

Neka David poruči majci da se kući vratit neće.

Odgovori 25 0
Meri

05.02.2019 07:03

Sandra i Biljana čekaju da David i Ana raskinu.

Odgovori 13 0
Aco

05.02.2019 10:09

Davidu lepo. Jedna žena ovde a druga kod kuće. Uživancija.

Odgovori 12 1
VeronikaSTar

11.02.2019 05:51

David ce tek biti u depresiji kada ga sutne Sorajina prijateljica. Nece valjda da zivot provede sa ovim pajacom bez kinte. Njena mama je podrzava, ko veli zena hade neka se skrasi sa ovim deckom, ali mama uzalud, cerka ti voli one sa kesom, a ovaj giros majstor nema da joj ispuni cak ni jednu zelju. Hajde da gledamo kako sam bila u pravu!