Stanijina majka progovorila o unučetu: Vreme je da postanem baka!

Autor:

Zadruga

03.02.2019

20:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanija Dobrojević od sinoć je ponovo stanar "Zadruge 2", a s obzirom na to da se pomirila sa Vladimirom Tomovićem, njena majka Slavica prokomentarisala je mogućnost da joj se ćerka uda u rijalitiju.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Ponovo u "Zadruzi 2"... Stanija Dobrojević

Slavica je najpre govorila o ćerkinom ponovnom učešću u rijalitiju, i otkrila da će straleta biti ono što je bila i do sada- svoja:

RepublikaFoto: youtube.com/pink.rs
Slavica Dobrojević

- Stanija će kao i uvek biti svoja. Uvek posebna, interesantna na svoj način i borbena ako zatreba. Sa kakvim stavom ulazi to je do nje, sve zavisi od ukućana. Ne znam da li Stanija može biti pobednica ove sezone, zavisi koliko će da se dopadne gledaocima - rekla je Slavica.

Kako se Stanija neposredno pre svog drugog ulaska u Belu kuću pomirila sa svojim dečkom, takođe nekadašnjim učesnikom "Zadruge", Crnogorcem Vladimirom Tomovićem,  njena mama je otkrila kako bi reagovala kada bi se njena ćerka udala u rijalitiju i da li bi volela da uskoro postane baka.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Pomirili se... Stanija i Vladimir

- Ako može, onda moram da se pripremim. Ne znam, može svašta da se desi. Vreme je da postanem baka. Ne pitam Staniju kada će da postane mama, kažu da to ne treba da se pita, samo da se dogodi – završava gospođa Dobrojević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading