Subotićeva će poludeti! Ana Korać: Aleksandra je bolesna!

Autor:

Zadruga

03.02.2019

18:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanija Dobrojević uspela je da unese pometnju svojim ulaskom u "Zadrugu 2", a posebno je poremetila situaciju između Ane Korać i Davida Dragojevića kojima je kazala da njega Aleksandra Subotić napolju i dalje čeka i misli da se njih dvoje samo igraju veze.

RepublikaFoto: instagram.com/stanijadobrojevic
Zapržila čorbu... Stanija Dobrojević

Zbog ovoga su se Ana i David našli kod Drveta mudrosti koje ih je pitalo koliko je informacija koju im je prenela Stanija, teško pala:

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Koraćeva nazvala Subotićevu bolesnom...

- Ja čitam između redova, nema nikakav cilj. Rekla je da napolju sve to i to kako stoji, znam kad neko hoće da uzdrma. Sve što je rekla je bilo ozbiljno. Rekla je da me neko čeka napolju i da ne gleda kao da je to nešto ozbiljno. Ona je sve gledala kao da je ovo igra, ja se ne igram. Ja bih onda bio u Holivudu, a ne ovde. Ne znam kako se ne vide emocije. Kako neko može da me čeka, ne znam ni da li je tamo gde je bila - rekao je David.

RepublikaFoto: instagram.com/sandrasuboticss
Biće frke... Aleksandra Subotić

- Ja sam sad pričala sa Sanjom, on je sa njom raskinuo! Veza im je katastrofa, a šta ona sad ima da traži kod njega kući?! Meni je to sve bolesno, katastrofa! - rekla je Ana.

- Malo sam u šoku što mi je to rekla. Ana i ja imamo savršenu komunikaciju, ne može da se nađe iznenađena. Mi smo čak i pričali na tu temu - nastavio je David.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Vožd

03.02.2019 18:44

Jeste bolesna.

Odgovori 37 4
psihijatar

04.02.2019 07:41

Naravno da jeste bolesna šta će kod žene koja joj više nije ništa?????

Odgovori 25 3
Aco

05.02.2019 10:13

Bolestan trougao na silu. Nasilnica Aleksandra ih prisiljava na trougao. Oni su nemoćni u Zadruzi.

Odgovori 11 3