Aleksandra Subotić pobesnela na novinara!

Autor:

Zadruga

03.02.2019

15:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Subotić odlučila je da se više ne oglašava za medije, a posebno ne za televiziju "Pink" koju smatra krivom za svoju diskvalifikaciju iz "Zadruge 2".

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ne želi kontakt s medijima... Subotićeva

Podsećanja radi, Aleksandra je izbačena iz "Zadruge 2" kada je pesnicom udarila Minu Vrbaški u glavu, a nakon napuštanja rijalitija njen dečko, David Dragojević započeo je romansu sa Anom Korać.

Aleksandra se, nakon toga, povukla iz javnosti i odbijala da daje izjave za medije. Ona je sa svojom ćerkom Magdalenom odlučila da ostane da živi kod Davidove majke Biljane, iako on sada ima novu devojku.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Novinaru najpre okrenula leđa...

Međutim, ekipa emisije "Premijera" zatekla je Aleksandru na jednom snimanju gde su pokušali da od nje dobiju izjavu, ali je ona kategorički odbijala to i čak u nekoliko navrata bila i gruba.

- Ne možete da dobijete nikakvu izjavu, zato što ne želim da razgovaram sa mdijima - rekla je Aleksandra

Svoju nekulturu pokazala je i time što je najpre okrenula leđa, a potom i napustila prostoriju u kojoj je boravila i zalupila vrata novinaru koji je samo pokušavao da obavi svoj posao, objavljeno je u emisiji "Premijera".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Ana

03.02.2019 16:34

To je njeno pravo i novinari su bili baš napadni

Odgovori 8 19
Vožd

03.02.2019 18:47

@Ana - Do sada se radovala kada je zovu novinari. Sad odjednom neće da priča. Pustite je i nemojte je više nikada zvati ni pitati.

Odgovori 13 3
Nale

03.02.2019 16:39

Pustite Aleksandru na miru-nista lose vam nije uradila-sto je napadate?

Odgovori 9 20