Stanija Davidu spomenula bivšu!

Autor:

Zadruga

03.02.2019

09:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanija Dobrojević napravila je opštu pometnju kada se pojavila na vratima Bele kuće, a mnogi zadrugari gledali su je zaprepašćeno, jer nisu očekivali da će se ona vratiti prepuna utisaka.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Stanija Dobrojević...

Ona je za stolom odmah demantovala glasine i neproverene informacije koje su iznosili o njoj otkad je otišla, a ono što je zaintrigiralo sve jeste njeno obraćanje Davidu Dragojeviću posle žestokog sukoba koji su imali zbog njenog dečka Vladimira Tomovića i Aleksandre Subotić koji su bili diskvalifikovani zbog fizičkog napada.

- Da li mogu da očekujem izvinjenje sada kad Aleksandra nije tu? Znam da smo se mnogo vređali, pale su teške reči... - pitala je Stanija Davida.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ, Prntscreen
Aleksandra i David...

- Ja sam isto sve branio, ja ništa loše nisam pričao kad si izašla. Sećaš se šta je Vladimir rekao? I kad nisi u pravu, on će stati na novu stranu. Ja ću ti se izviniti za neke stvari. Ja tada nisam znao gde sam - rekao je David.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Vladimir Tomović...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Poštar

03.02.2019 09:34

Dobro je. Ratne sekire su zakopane.

Odgovori 10 0
Anđela

03.02.2019 11:25

David se izvinio. Mir, mir, mir. Niko nije kriv.

Odgovori 10 0