Zola odbrusio Miljani: Radiš sve što mi smeta, smaraš me!

Autor:

Zadruga

02.02.2019

14:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola uživaju u svojoj ljubavi i uveliko planiraju svadbu, ali ni to nije dovoljno da umiri njene sumnje u njegova osećanja.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Miljana Kulić...

Miljana je više puta isticala da joj je zbog lošeg iskustva teško da veruje muškarcima, a ulje na vatru doliva i njena majka Marija koja je otvoreno zaratila sa Zolom.

Dok su pili kafu ovog jutra, Miljana je po ko zna koji put pitala Zolu da li je voli, ali on nije bio raspoložen da je ponovo uverava u svoja osećanja.

- Sve radiš što mi smeta. Smaraš me sa tim pitanjima. Ne mogu da me nakon dva meseca po dvadeset puta pitaš da li me voliš? Ja ti to stalno pričam. Ja tebe to ne pitam jer to vidim i znam - prebacio joj je Zola.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Lazar Čolić Zola...

- Imam potrebu. Što si se toliko izbezobrazio? - rekla je Miljana, a zatim ga je pitala da li će ostati uz nju ako bude ušla u još jedan rijaliti.

- Planiraj šta hoćeš, neću te podržati. Nadam se da ćeš mi reći na vreme ako stvarno bude tako kao što mi se čini u poslednje vreme - rekao je Zola zabrinuto.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Zola i Miljana...

Miljana se našalila da će je on voleti i ako uđe u "Zadrugu 4", na šta se on nasmejao, pa se i tenzija među njima smirila.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dušan

02.02.2019 15:00

Miljana igra ženske igrice sa Zolom.

Odgovori 11 1