Učesnica Zadruge se javno izvinila Kiji!

Autor:

Zadruga

01.02.2019

20:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristina Kija Kockar, iako je pobednica prve sezone rijalitija "Zadruga", aktuelna je i u drugom delu ovog šou programa. Budući da je njena večita suparnica Luna Đogani u "Zadruzi 2", Kiju često spominju u drugoj sezoni rijalitija.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Jovana Tomić Matora

Međutim, pre nekoliko nedelja, Kiju je spomenula Jovana Tomić Matora koja je u jednom razgovoru sa Lunom Đogani ispričala o Kockarovoj nešto što nije smela. Matora je kroz razgovor sa Lunom podelila poruke iz privatnog dopisivanja sa njenom devojkom Sanjom Stanković i Kijom. Tom prilikom je Tomićeva rekla da želi da se pomiri sa blogerkom, ali da zna da će joj zbog ovih reči jedna osoba zameriti, misleći na Kiju. 

Ona nije ni slutila da će joj ovo zameriti i njena devojka Sanja, koja joj je po ulasku u Belu kuću i prebacila zbog ovoga. Matora je današnji porodični sastanak iskoristila kao savršenu priliku da se izvini Kockarevoj zbog ovoga.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Izvinjavala se Kiji... Jovana

- Nešto sam prokomentarisala za Kiju što nije lepo. Ovog puta želim da joj se izvinim i kažem joj da je volim. Kija, izvini, volim te, znam da komentar nije bio na mestu - uputila je Matora ove reči Kiji. 

A da je Kija zaista ljuta na Matoru, moglo bi se zaključiti i na osnovu toga što je Kockarova nije ni spomenula kao svog favorita, već je kao omiljene u "Zadruzi 2" navela Miljanu i Mariju Kulić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Siniša

02.02.2019 09:41

I treba da se izvini.

Odgovori 13 1