Svi detalji Zerininog abortusa: Progovorio jedini svedok ovog čina!

Zadruga

01.02.2019

20:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnik rijalitija "Zadruga 2" Bane Čolak našao se u centru pažnje kada je izjavio da je Zerina Hećo abortirala njegovo dete, a kako on tvrdi jedini svedok tog nemilog događaja bila je njegova majka Jasmina.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Majka Baneta Čolaka, Jasmina...

Upravo zbog toga kontaktirali smo Banetovu majku koja je imala mnogo toga da kaže na ovu temu:

- Bane ne laže. Zerina je abortirala ovde u Užicu u jednoj privatnoj klinici. Odabrala je Užice kako to niko ne bi saznao u Sarajevu. Na početku se nećkala. Razmišljala je o tome da zadrži dete. Bane ju je na kolenima molio da ne abortira. Ja sam, takođe, želela unuče. Rekla sam im da ću za početak opremiti prizemlje kako bi oni tu živeli i da ću im finansijski pomoći koliko god bude potrebno. Na kraju sam ipak njima prepustila tu odluku. Ona se odlučila za kiretažu. Nakon te intervencije Zerina je bila kod mene kući. Spremila sam krevet u kojem je ležala, kupila joj lek koji joj je bio potreban i kuvala joj šta god je htela.  Ja nisam sigurna da njena majka nije znala za sve to. Neverovatno je da se jedna devojka prvo ne poveri majci već meni, ali dobro - priča Jasmina za naš portal.

U rijalitiju se vodila žučna rasprava o otpusnoj listi koju je navodno umesto Zerine potpisao Bane, što je svima bilo sumnjivo:

- Otpusna lista postoji. Ja sam pretražila celu kuću i nigde je nisam našla, tako da se  verovatno ona nalazi kod Zerine. Uglavnom, doktorka Gorica je zaista izvršila tu intervenciju. 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Zerina u suzama nakon što je Bane izjavio da je abortirala njegovo dete

Banetova majka je često gostovala kao podrška sinu u emisijama na televiziji Pink i tada pričala o Čolakovom odnosu sa sada već bivšom devojkom Zerinom. U svojim izlaganjima je napominjala da njena nesuđena snaja ne voli njenog sina, izačega stoji još uvek:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Bane Čolak

- Ona njega nije volela. Zato i nije želela dete sa njim. Ne može ulazak u rijaliti biti dovoljan razlog za abortus. Moje mišljenje je da ga je Zerina samo iskoristila za marteting i kako bi ušla u rijaliti. Ona je mnogo proračunata. Sve je iskalkulisala. Oni su pričali o porodici i  deci pre rijalitija, a kada su ušli u "Zadrugu" njeno ponašanje se promenilo u potpunosti. Terala ga je konstantno od sebe. Drago mi je da mi nije postala snaja jer sam se sada uverila u to koliki je manipulator. Mislim da su njeni  nervni slomovi lažni. Ne može neko u jednom trenutku da jedva priča, a u sledećem da galami. To je osoba koja gazi preko mrtvih da bi došla do svog cilja. Kakva je ona zapravo osoba govori i to da mu je u kupatilu namerno napisala ime tog nerođenog deteta, a zna koliko je želeo da se ostvari kao otac - završava Jasmina za portal Republika.rs 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
psihijatar

02.02.2019 07:03

I majka bi trebalo na lečenje... Kako sve volšebno nestade....... Jadni ste oboje, nadam se samo da je drugi sin, normalan

Odgovori 11 25
Neurolog

03.02.2019 21:05

@psihijatar - Lako se dokaže, ode se na tu privatnu kliniku i oni će da potvrde, lično a mora da postoji i dokumentacija, kopija uplatnice... Na potezu su novinari.

Siniša

02.02.2019 09:34

I majka je u rijalitiku. Sve su se njih troje dogovorili pre ulaska.

Odgovori 24 3
Časlav

02.02.2019 11:52

I Zorica Markovic je svedok, jer joj je Zerina pričala u poverenju da jeste izvršila abortus, kada su bile prijateljice.

Odgovori 21 5