(VIDEO) Zorica Marković otkrila zbog čega je odala Zerinu da je abortirala Banetovo dete!

Autor:

Zadruga

01.02.2019

15:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zorica Marković, Zlata Đurković i Suzana Perović jutros su uz prvu kaficu imale i jednu partiju tračanjenja!

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Zorica priča o Zerini...

Prva na tapetu je bila Zerina Hećo o kojoj je njen bivši dečko Bane Čolak protekle noći otkrio nešto što niko nije znao. Naime, on je za crnim stolom do najsitnijih detalja izneo kako je izgledao abortus deteta koje u zajedno začeli. Zerina je na njegove optužbe ostala nema, a onda je Zorica otkrila da joj se o svemu tome ona već poverila.

- Ja sam na njene napade ranije drhtala, pila lekove i potresala se, ali više ne, jer vidim da glumi. Ja sam joj prilazila i smirivala je, savetovala u vezi Baneta. Ona sa nama manipuliše. Njena osećanja su prestala, ona sada sve vrti ukrug, ali u svoju korist. Na kraju je on ispao ludak, što i jeste, ali on je nju voleo. Ako se već predstavlja kao neko ko ima m*da, što nije ustala i lepo mu rekla da ga ne voli. Vidim glumu, pravi se da je paćenica, a daleko je od toga - rekla je Zorica, a onda prokomentarisala svoju izjavu da joj je Zerina priznala da je abortirala Banetovo dete.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Suzana i Zlata pomno slušaju Zoricu...

- Ja o tome nikada ne bih progovorila prva. Ona je zaćutala kada sam je ja zaklopila istinom. Sve je bilo onako kako sam rekla, poverila mi se u kupatilu, jer je pisala slova kako bi im se zvalo dete. Ona je njega napravila psihopatom i lažovom i sada niko neće da mu veruje ni kada kaže istinu. On to ne bi nikada rekao da nije bila g*vno prema njemu. Sve je radila zarad opstanka. Ja sigurno znam da je za čoveka sa kojim je živela izmislila da je bilo to što je bilo, pa se koprca kada je uhvaćena u laži. Sinoć ide u kupatilo i trese se na silu, gore od Baneta glumi plač. Ona je tako vaspitana, takvim se poslom bavila. Ko zna koliko je života uništila, sada je ostala sama kao pas - dodala je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Siniša

02.02.2019 09:54

Svi znaju da je Ženina glumila i u Parovima da je u "kontaktu sa pokojnicima". A ovde glumi isto tako padanje u trans ali iz drugih razloga.

Odgovori 11 2
kolo

03.02.2019 08:48

BRAVO ZORICE! To je sve ISTINA!