Oglasio se Draganin muž nakon njenog flertovanja sa Ša: Šokiraće vas njegova izjava!

Autor: pink.rs, Republika

Zadruga

31.01.2019

15:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žena Nenada Aleksića Ša, Ivana Aleksić ušla je preključe u "Zadrugu" kako bi svom mužu stavila do znanja da je prešao granicu sa Draganom Mitar!

RepublikaFoto: facebook.com/Sinisa Dragutinovic
Dragana Mitar i SinišaDragutinović

Ša nije mogao da veruje šta se dešava, a kada je njegova žena otišla priznao je da je lagao i briznuo je u plač. S obzirom da je Dragana udata, na sve ovo imao je šta da kaže i njen muž Siniša.

- Prepao se dečko da ga ne ostavi žena. Što se kači sa Gagom, ako se igraš moraš da se igraš do kraja. Normalno je da jedna supruga koja živi u bračnoj zajednici, da se malo i prepadne i zabrine da ne ostane bez muža. To što ga je Gaga namestila to je njegov problem. Da li je moguće da devojka od 29 godina namesti njega od 39? To vam govori o jačini igrača. Mislim da bi ga više cenili da je bio iskren od početka, da je rekao "Jeste, zaigrao sam se" - rekao je Siniša.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Ivana Aleksić i Nenad Aleksić Ša

- Ja verujem njoj. Ja sam joj i rekao da se tako ponaša. Rekao bih joj da se igra kao i sve do sada i da ne prelazi granicu pristojnog ponašanja za udatu ženu. Po meni je prelaženje granice ozbiljne akcije koje imaju dvoje mladih ljudi u nekim odnosima - kaže on za "Pink.rs".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Gaga

31.01.2019 17:22

Muž je poslao da zaradi pare.