Gagi otkrio šta Anabela i on misle o Luninom i Markovom raskidu!

Autor:

Zadruga

30.01.2019

21:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac Lune Đogani, Gagi Đogani prokomentarisao je ćerkin raskid sa Markom Miljkovićem!

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Gagi Đogani

Naime, sinoć na žurci dogodio se incident koji je stavio njihov odnos na test, kada je Marko Lunu nazvao ''majmunicom'', jer se umešala u njegovu svađu sa Borom Santana.

Iz tog razlog oglasio se Lunin otac, Gagi Đogani koji je izneo svoje mišljenje:

RepublikaFoto: printscreen/daily motion
Svađa Marka i Lune!

- Trebalo bi i Marko da prestane da pije i to je to. Alkohol čini svoje. Prošle nedelje je preterala Luna, sada on. Ne mogu da ga osuđujem, jer je to pod dejstvom alkohola uradio, nije lepo. Treba im ukinuti alkohol. Kad nisu pijani super se slažu. Marko je nezgodan kad popije. Mislim da je Marko iskren. Mislim da je voli. Najbolje bi bilo da se u rijalitiju slažu, ali to je zatvoren prostor. Ali toga će biti do kraja rijalitija, ne želim da se mešam u sve to, neka sami reše - ispričao je Gagi.

Đogani kaže i da je njegova ćerka srećna i da se na spornoj žurci ponašala krajnje korektno. Sa suprugom Anabelom je u kontaktu i svoju ćerku maksimalno podržavaju.

- Jeste, srećna je. Biće to sve u redu, mislim da bi Marko trebao da joj se izvini, ljudski je. Čuo sam se sa Anabelom, mislimo da se Luna na žurki ponašala krajnje korektno. Ona i ja smo srećni zbog našeg deteta i smatramo da je totalno ispravno postupila, što je otišla iz njegovog kreveta, to je njeno pravo da ode od njega - završava Lunin tata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
nenad

31.01.2019 04:58

Samo vi nju podržavajte.Zato tako i prolazi u životu.

Odgovori 12 1
Acko

31.01.2019 15:12

Eh, kada bi i Lunjara tako razmišljala.

Nada

31.01.2019 20:23

Гаги и Анабела не виде или неће да виде да Марко не поштује Луну, да мало мало па је нешто налепи и понизи и она плаче! Он је грубијан и уопште не разуме Лунину емоцију нити поштује њену искреност! Уображен је и насилан! Луна треба да се клони и спашава од њега! Шта ће јој неко ко се сваки час истреса на њу низашта ? Зашто би га она шлепала и патила поред њега?Он је празан и незанимљив, а уображена тиква!