(VIDEO) Stampedo u najavi: Subotićka se vraća u Zadrugu i to sa novim frajerom!

Autor:

Zadruga

29.01.2019

08:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Korać i David Dragojević uživaju u svojoj ljubavi u Zadruzi. Njih dvoje su započeli romansu nakon što je iz rijalitija diskvalifikovana Aleksandra Subotić.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ne slute šta ih čeka...

Ana i David koriste svaku priliku da budu zajedno i razmenjuju nežnosti. Takođe se može reći da se David mnogo promenio od kako je sa Anom.

On vrlo često peva, druži se sa drugim zadrugarima, veseo je, a sve to nije bio dok je bio u vezi sa Aleksandrom.

Ipak, pre nekoliko dana zadrugari su primetili da je na kratko između njih situacija zahladnela i to kada su dobili informaciju da će navodno Aleksandra Subotić ući u Zadrugu ponovo. Sinoć je novinar Milan Milošević, pitao Davida šta misli o tome da se Aleksandra vrati i kako bi se ponašao u tom slučaju.

- Ovde može da uđe ko god hoće. Ana i ja se nismo zato svađali. Padao je sneg, ja sam hteo da idem da se kupamo, a ona nije htela. Nismo se ni posvađali, malo smo se sporečkali - objasnio je David.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Pomrsiće mu konce... David i Aleksandra

Lazar koji je Davidu i rekao da će možda Aleksandra ući kaže da je želeo da vidi njegovu reakciju. Onda je Ana ispričala šta je ona čula od Zorice.

- David je meni rekao da je Aleksandra uslikana sa frajerom i da će sa njim ući u Zadrugu - rekla je Ana, a David je ponovio da može da uđe ko hoće, između njega i Ane se neće ništa promeniti.

- Mi smo imali neke lepe trenutke zajedno, mi smo to završili. Nikada nisam protiv bivših ništa pričao, meni je to retardirano. Ja sam imao lepe momente sa njom, sada sam sa Anom, volim je i to je to - rekao je David na kraju.

Koliko god Ana i David pokušavaju da se opuste u vezi, Aleksandrina senka ih uvek prati. Činjenica je da oni ne mogu biti mirni sve dok David zaista i raskine sa Aleksandrom. 

Celu situaciju pogledajte u nastavku:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Stoja

29.01.2019 11:58

Kad bi vratili sve nasilnike Zadruga bi postala ring za borbe.

Odgovori 11 1