Zadrugari spremite se: Stiže Standža, a sa njom i haos!

Autor:

Zadruga

28.01.2019

13:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je zbog zdravstvenih problema napustila najgledaniji rijaliti na ovim prostorima "Zadruga", Stanija Dobrojević se vratila u Srbiju, a prvo pojaviljivanje biće upravo u emisiji "Ami G Show".

RepublikaFoto: instagram.com/stanijadobrojevic
Stanija Dobrojević...

Stanija će govoriti zdravstvenom stanju nakon hirurške intervencije zbog koje je morala hitno da otputuje za Ameriku, o trenutnom odnosu sa Vladimirom Tomovićem, sa kojim je započela vezu u "Zadruzi", a potom je i okončala po izlasku, otkriće šta misli o ljubavnim parovima u najgledanijem rijalitiju, koji zadrugar joj je najprivlačniji, ali i da li planira da se vrati kao ravnopravni učesnik "Zadruge".

- Iako sam rekla da je sa rijalitijima kraj, dogodio se veliki projekat kao što je "Zadruga". Nažalost, zbog zdravstvenog stanja sam morala da napustim rijaliti, ali sada je, hvala Bogu, sve u najboljem redu, došla sam u svoju zemlju. Da li ću se vraćati u "Zadrugu", saznaćete ako budete uz "Ami G Show". Vidim da su se zavrtele mnoge priče unutra, svi ljubavni parovi su mi mnogo slatki, ima i svađa, zapravo čini mi se da sve ide svojim tokom - rekla je Stanija i dodala da kod Ognjena u emisiji očekuje dobru zabavu:

- Uzbuđena sam zbog gostovanja jer je kod Amidžića uvek interesantno. A što se tiče njegovih izazova, sa njim se nikad ne zna. Ne znam šta da očekujem.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
psihijatar

28.01.2019 14:20

Kome je onda pa bitna??? Sprcala 35 god u dupe, nit kučeta, nit mačeta, da je valjala...udala bi se do sada i šetala dečicu, dajte molim vas!?!!??!

Odgovori 4 13
Časlav

28.01.2019 15:33

Prošlo je njeno. Bore i strije napreduju.

Odgovori 10 2