Ti si mu treća devojka po redu: Luna i Maja se posvađale zbog Marka!

Autor: pink.rs

Zadruga

25.01.2019

11:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veza Lune Đogani i Marka Miljkovića mnogima je trn u oku. Ovo je primetila mlada modna blogerka, koja je odlučila da odmah nakon emisije "Gledanje snimaka" ispita svoju cimerku Maju Marinković o njenim osećanjima prema Miljkoviću.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Luna Đogani i Maja Marinković

- Da je on mene zanimao ja bih se tom temom pozabavila, ti si se istripovala - rekla je Maja.

- Poenta je moj i tvoj odnos. Ja bih te više poštovala da kažeš - navela je Luna.

Ipak, Marinkovićeva nije želela da prećuti, te je svojoj cimerki saslula u lice sve što joj je palo na pamet, a u jednom trenutku ju je žestoko uvredila.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Luna Đogani i Maja Marinković

- Ne znam da li je vama u vezi dosadno, pa mene petljaš. Da li tebe boli što sam ja prva bila sa njim, ili o čemu se tu radi? Ja sam bila prva, ti si opet druga, pardon, ovaj put si treća. To je istina. Luna, mene ne zanima tvoja veza. Praviš rijaliti priču zato što je tebi dosadno u vezi. Nemoj da praviš žrtvu jer to nisi. Nema potrebe da me mešaš - zaključila je Maja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Đurđe

25.01.2019 12:55

A možda je on Luni 103. po redu. Ko že to još brojati. Jeftin pokušaj diskreditovanja Marka Miljkovića. Život ide dalje.

Odgovori 10 1