(VIDEO) Odali se: Ana i David celu priču smišljeno uradili!

Autor:

Zadruga

24.01.2019

13:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ono što je posebno uzburkalo javnost jeste priznanje Davida Dragojevića da će u narednom periodu poraditi na tome da sa Anom Korać dobije prinovu.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Zaboravili na kamere...

Mnogi su bili iznenađeni zbog ovoga, a ujedno i oduševljeni. Njih dvoje svakodnevno provode vreme zajedno, pa tako imaju vremena da komentarišu mnogobrojne situacije koje su obeležile prethodnu nedelju.

David se ponovo dotakao teme o bebi, a onda su otkrili da li je to zaista bilo ozbiljno sa njihove strane ili samo još jedna šala koja bi zagolicala maštu javnosti.

- Mene kad su pitali, ja sam rekla da o tome ne mogu da pričam sad ovde - rekla je Ana.

- Mi smo se to za*ebavali, ništa ne planiramo. Nikad ne reci nikad, ali nikad više neću da isplaniram nešto. Sve će otići u ku*ac ako planiraš, sve treba biti spontano. Kad sam bio klinac, kaže meni moj komšija: ,,Nemoj da ideš da igraš fudbal da se ne povrediš, treba da završiš školu uskoro". I ja slomim stopalo - rekao je David.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading