Zadrugare tek čeka pakao: Evo šta će se večeras dogoditi!

Autor: alo.rs

Zadruga

23.01.2019

20:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Današnji dan za zadrugare bio je izuzetno težak i naporan. Mnogi su se oporavljali od prethodne noći, odnosno od žurke koja je trajala do ranih jutarnjih časova, ali i alkohola koji su ukućani konzumirali.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Zadrugari

U kasnijim popodnevnim satima odigrala se prava drama, kada je Zerina Hećo po ko zna koji put doživela slom živaca, udarala u kamere i otimala se obezbeđenju, da bi ubrzo bila kažnjena direktnom nominacijom i mesečnim honorarom, kao i njen bivši dečko Bane Čolak. 

Sve ovo bilo je potresno za zadrugare koji su prisustvovali ovim scenama, a tenzija neće splasnuti ni večeras jer su na programu pitanja gledalaca, od kojih zadrugari obično strahuju. Kako će se ponašati, i šta će ovog puta pokušati da sakriju videćemo od ponoći kada voditelj Milan Milošević kroči u Belu kuću.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Gaga

24.01.2019 12:07

Znaju oni šta ih čeka.

Odgovori 13 0
Vidoje

24.01.2019 15:32

@Gaga - Bilo je burno sinoc sa odgovorima na pitanja gledalaca. Pitanja su zaista bila mnogobrojna. Ali odgovori su malo izbegavani. Ali zadrugari preživeše.

Gaga

24.01.2019 14:55

Znaju oni šta ih čeka.

Odgovori 12 0